Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilka18

niesymetryczne wargi sromowe - ma ktos podobny problem?

Polecane posty

jak wyzej czy to normalne, że jedna jest malutka, a druga duza, nieco wystająca?!

Jurgen, ty sięgnij do podręcznika z biologii poziom licealny!!! Oczywiście że mam niesymetryczne wargi sromowe i żyję jakoś z nimi. Się nie przejmuj. Patologia to tylko się szerzy u Jurgena, on ma mocno niesymetryczne półkule mózgowe... Ale wiadomo, on jest stworzony do prowokacji, to jeden z objawów zatrważającego braku symetrii półkul.

Zośka, ty się naucz czytać. Na pytanie czy to normalne odpowiedzialem ze tak :P A co do moich pólkul to wara ci od nich, jak osiagniesz choc cwierc tego poziomu intelektualnego co ja, to pogadamy normalnie. A tymczasem mozesz zająć sie moimi kulami, oczywiście jesli jesteś cycatą blondynką w wieku do 24 lat z urodą bez skazy :classic_cool:

Gość empatia
wiekszosc kobiet tak ma. podobnie faceci maja w wiekszosci niesymetryczne jadra nie przejmuj sie tym

Dobra Jurgen zaraz wezmę elemantarz, to przynajmniej powtórzę materiał by tobie dorównać! Ma się rozumieć!

Gość -olo-
Ty zoska to taki wredny charakter masz, wnioskuje to z Twoich wypowiedzi. Co sie tak stroszysz? Pewno na oskara chcesz zasluzyc?

Zośka, to poganiaj, zagęszczaj ruchy. Jak juz dociagniesz poziom do mojego, niezwłocznie daj znać, bo zaczynam miec na ciebie ochote. Możesz mowic na mnie Jorguś. 👄

Dementi: Zośka nie ma, czytaj: NIE MA wrednego charakteru. A ty Jurgen pohamuj swe żądze, gdyż nie przypominam sobie abyśmy nawet przeszli na ty. Zdrabniać mu się zachciewa...

Pohamuje swe ządze Zosiu jak mnie kopniesz w jądra. Wlasnie wlaczyla mi sie zajawka, ze lubie być ponizany. Ale dzis upał pic mi sie chce, moze nasikalabys mi do buziaczka, co. Caluję, Twój Jorguś 👄 :D

Gość przyjedz do gdanska m
VZoskaV zmien to male na dole o kombajnie W technikum bylem kombalnista i nie jest to mile ani dowcipne.