Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka...była

szukam sposobu,by zabolało żonę....

Polecane posty

Gość do autorki topiku
odwal się od zony, ona ci nic nie zrobila, ale ty, twój kochaś uczyniliście wiele zła, to wam obojgu należy się solidny kop w dupę.

Gość tak se mysle
do tez bylam --> :D ...chyab najlepsze...zeby nie napisac najzdrowsze podejscie w tym wypadku;)

Gość dahgoah
autorko mściwa bestio - wlazłaś w cudzy zwiazek i jeszcze masz czelność rościć sobie jakies prawa co nie twoje to nie rusz i idz sie leczyć do psychiatry - z tej mściwości i może cie oswieci co zrobiłaś bo jestes tak glupia że nawet nie masz pojecia co piszesz debilka

Gość żonę i tak już boli
a ty wyciągnij z tego wnioski i nie pchaj się więcej w związki chyba, że nie stać cię na wolnego faceta nie wiem skąd w tobie tyle jadu, świadomie wlazłaś w czyjeś życie i jeszcze chcesz się mścić .......

Gość też byłam...
nie rozumiem tylko dlaczego jest tylu ludzi ktorzy nie to że oceniają ale wręcz obrażają.autorka tylko poprosiła o rade.więc dajcie ją jesli chcecie a nie obrażajcie.czy sami jestescie w zyciu tak zupełnie bez żadnej winy???to jest jej sumienie.my sie mozemy tu tylko wypowiedziec.ja ja rozumiem ona i tak czuje sie podle.ktos powie ze mogła pomyslec o tym na poczatku.fakt.ja tez nie myslałam.ale obrazacie ją a FACET który okazał sie podwójnym kłamcą i zdrajcą jest oczywiscie bez winy!!!?????ja radze naprawde dac sobie z nimi swiety spokoj niech sie sami motaja juz do konca w swoim zyciu a ty zacznij zyc swoim i pokaz im ze jestes cos warta.ja to wiem.to sie opłaca i to ich boli ze mimo wszystko idzie sie do przodu.pozdrawiam