Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melek

bradford

Polecane posty

Gość melek

hej -----w wakcje wybieram sie do Bradford z kolezanka do znajomego aby znalezc prace na wakacje --czy ktos mi moze powiedziec cos o tym miescie ---ja bylam rok temu w Anglii ale zupelnie gdzie indziej --tam bylo malo Polakow a prace nie latwo mozna bylo znalezc ---wiec jesli ktos mieszka w tym miescie bylabym wdzieczna za jakies info pozdrawiam wszystkich na obczyznie :)

Gość Dora750
O Bradford tutaj http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3223740&start=300 Ja osobiście odradzam przyjazd tutaj na wakacje. Sama przyjechalam w lipcu rok temu i prawie miesiac bylam bez pracy. Od cholery Polakow, od cholery Łotyszy, o Słowakach nie wspomnę. Teraz najlepszy okres na przyjazd. Co trochę do mnie dzwonią z jakichś agencji... Ale ja juz nie chce ;) Czekam sobie w spokojnej fabryce, produkuje opakowania do lekow... Czekam, az przyjda mi papiery z CRB i bede mogla w koncu zaczac pracowac w domu opieki ;) Aaaaa I nie liczcie na tutejszą przechowalnię Hallmark. Pracowalam 9 miesięcy. Stracilam prace tydzien temu. A od lipca obiecali permanent. Pisalam w HALO BRADFORD o reformie, jaka on przechodzi. Systematycznie wywalaja ludzi z agencji. Moze takbyc, ze bedzie tam juz tylko sam permanent. Likwiduja jedna fabryke i musza wszystkich przeniesc do tej drugiej. A skad miejsce? Zwolnic agencje! Wszyscy przenosza sie do drugiej fabryki w lipcu.