Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudoanemiczka...

amnestia

Polecane posty

Gość pseudoanemiczka...

czy ta "amnestia" obejmuje każdego, kto nie zaliczy jednego przedmiotu? Nawet jeżeli jest to ustny egzamin z polskiego? Jak można uzyskać tytuł magistra, nie mogąc zdobyć głupich 6 punktów?

Gość lalalaklalala
chyba jak sie nie zda ustnego to nie ma amnestii. ale nei wiem na pewno, niech sie ktos inny sie wypowie

Gość rtgsdrg
ja mam kumpele ktora nie zdala ustnego ang ;/ ja tez zdawalam nowa mature u nas nawet Ci najgorsi zaliczyli na te 30-35 % a ona sie cieszy bo jest amnestia ;/ dla mnie to troche dziwne wrecz nienormalne http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3486183.html ale slyszalam ze mozna nie zdac 1 z 5 egz

Gość pseudoanemiczka...
ja też zdawałam nową, pierwszy rocznik i jakoś zdałam... kurczę albo sie ma maturę albo nie. moja przyjaciółka nie zdała ustnego polskiego. nie dlatego ze ktoś się uwziął na nią, zaspała i zamiast się cieszyć, że mogła następnego dnia zaliczac, to wolała pić wódkę a teraz ma pretensje ze ją udupili bo jej nie lubią. Mimo całej sympatii do niej dziwnie się czuje wiedząc, że ktoś podchodzi tak olewczo do sprawy a potem będzie mieć wykształcenie wyższe a maturę nie zdaną... Zresztą żeby nie zdobyć minimalnej ilości punktów to chyba trzeba stanąć i nic nie powiedzieć...

Gość rtgsdrg
dokladnie ;/ masakra co sie dzieje w tym kraju ;/