Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwa panna młoda

tydzień temu wzięłam slub ze wspaniałym mężczyzną a dziś...

Polecane posty

Gość rubryka matrymonialna
nic ci nie pozostaje innego jak wzić meża na spytki na moje oko to laska sie do niego przystawiała, a to sie kazała zawiexć , a to , a smo ; te szczegóły które podała - to znala - bo wtedy ja podwoził i ty o tym wiesz; a czy w czasie podwożenia do czegos doszło , to nie wiadomo - albo doszło, albo nie; ja bym raczej powiedziała , że nie, bo mi to wygląda na typowego kosza i zemstę po tym

Gość a mi to wyglada
na prowokacje :classic_cool:

Gość Begin and end
piszecie tak,jakby jego znajomosc przed slubem z ta kobieta nic nie znaczyla,a przeciez nie wzial slubu z autorka topicu z dnia na dzien,jako narzeczony mial prawo miec jakas babe na boku?i co z tego ze ozenil sie z autorka,skoro ewidentnie cos przed nia ukryl

oj musisz pokazać mu że traktujesz to powaznie i przycisnąć do muru, niech się wytłumaczy i nie udaje niewiniątka.

Beging --- a coś ty taki do przodu ,. po co zdradza , po co wzioł ślub jak zdradza ,. a z tą tolerancją to do burdelu !

Gość Begin and end
no wlasnieto ja sie pytam,po co sie ozenil i po co go wybielacie,mowiac,ze skoro sie ozenil to na pewno kocha tylko ją moze i kocha,ale nie jest fair

Gość ja z toba
to bardzo proste skoro zadzwonila do ciebie to znaczy ze tam jest koniec i sie msci i juz