Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbinkaa

czy kazda para uprawia seks oralny?

Polecane posty

przestancie juz gadac o seksie bo mi sie chce :P jak sie kocha jak sie pragnie to sie chce takie swinskie rzeczy robic :P

Gość balbinkaa
uwazam ze jezeli sie kogos kocha to kocha sie rowniez jego cialo i chce sie go calowac :) i nie wiem czemu ktos uwaza to za grzech :classic_cool:

Gość *lakze
no wlasnie jak sie pragnie to chce sie grzeszyc.Miec nadzieje ze nie pojdzie sie za to do piekla

Nie wyobrazam sobie zblizenia i pieszczot bez tej formy seksu!Oral to jest obopolne najwspanielsze odczucie bliskosci z ukochana osobą!

Gość *lakze
uprawiasz seks przed slubem?NIestety sa takie pary ,a potem nic sobie z tego nie robią i biorą slub koscielny.

ja tam moge isc do piekla... ostatanio tu ktos mial taka stopke... \"grzeczne dziewczynki ida do nieba a niegrzezne tam gdzie chcą\" podpisuje sie pod tym :classic_cool:

Gość *lakze
Problem polega na tym ,ze te ograniczenia sa sprzeczne z potrzebami ludzi. Niejsmieszniejsza jest ludzka obluda .uprawia seks w prezerwatywie ,czy przed slubem ,a potem jakby nigdy nic idzie do spowiedzi .PRzychodzi ze spowiedzi i robi to samo !CZyli spowiedz jest niewazna

Gość szelest000
no ja z moim słonikiem nie robimy tego na początku tylko ja jemu ale to tez tylko 2 razy a potem gdy zaczelismy wspołzyc to tylko seks

Gość *lakze
Ludzie traktuja spowiedz jako targowisko gdzie pozbywaja sie grzechow i czynia to samo .

Wg tych zasad to i niemowleta byly grzeszne.Jeszcze tydzien temu.O ile znam 10 przykazan to nie widzialem tam nic o rodzajach sexu.Wybaczajcie sobie sami i nie podniecajcie ksiezy,bo to prawie grzech.

Myślę, że to forum nie jest reprezentatywne dla całego społeczeństwa.

Gość zboczona starucha
Balbinkaa ---> Skąd Ci się wzięło przekonanie, że Twoi rodzice tego nie robią? Przecież wiadomo że się nie przyznają. Ciekawe czy moje dorosłe dzieci też tak myślą jak Ty ;) Myślę że większość par to robi, z czego większość się nie przyznaje. Co do grzechu - sam oral może nie jest grzechem, tylko taki z połykiem bo to już kanibalizm hehehe.

Gość balbinkaa
zboczona starucho :), wiem to bo moja mama jest bardzo otwarta osoba i duzo rozmawiamy na temat seksu i wiem ze przyznalaby sie gdyby to robili. :D

Gość zboczona starucha
No ja tam się dzieciom nie przyznam. Niech żyją w błogiej nieświadomości i myślą że rodzice to święci nieomalże ;)

Gość dzwig
podnosze

Gość 67
o kurcze, ja się urodziłam przed rokiem 70 i to robię i uuuwwieeelbiam....mmmm

Gość MNICH03
a misie podoba

moja matka doznałaby chyba szoku połaczonego z zwalem serca gdyby sie dowiedziala o oralu. mimo ze jst naprawde klawa babka i ogolnie ma bardzo zdrowe podejscie do sexu i do wszytskich spraw. ale pewnych rzeczy sie nie przeskoczy. jej zdanie jest takie ze miejsce penisa jest w cipce. i juz. ale ja chyba bym umarla bez ciumkania :D

Gość coś w tym może jest
coś w tym może jest, w drogach moczowych jest trochę bakterii. No ale, kto by się tym przejmował :)

Gość ładna i zgrabna
ja tam się myje zawsze, mój kochany nic ode mnie nie załapie. ja mam nadzieje że też od niego nic złego na mnie nie przejdzie. i chyba w to nie wierze.....

Na nowotwór to i rąbnęła ostatnio 15-latka co pewnie jeszcze orala nie uprawiała, bo chłopaka nie miała i ogólnie brzytka była. Więc nowotworów do orala nie mieszaj.

Gość Mały Platon
z tego artykułu powyżej nie wynika , że nowotworu gardła można nabawić się tylko przez seks oralny, ale między innymi przez to. Czytaj uważnie.........