Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość benalapril

strój w pracy

Polecane posty

Gość benalapril

Witam! Zaczynam prace w urzedzie. Jakie sa wymagania co do stroju. Czego nie wypada, jakiego stroju napewno unikać...?

Gość jak jesteś taka mądra
że dostałaś sie do pracy w urzędzie (bo tam chyba głupich nie biorą tak myślę...) toteż chyba nie urodziłaś się dopiero co żeby takie głupie pytania zadawać

Gość mini i odkrytych ramion
tego unikaj do urzędu pasuja kostiumy, spódniczka może byc tuz przed kolano, kolory stonowane, ale nie szare, zamiast marynarki moze byc sweterek, bluzeczka duzo jest możliwości ładnego ubrania się do pracy aaa, odradzam tez krótkie spodnie ewentualnie moga byc dżinsy, ale do tego ładna góra

Gość krysia z bhp
no dobra ale jak jest ok 30 stopni to przeciez w spodniach czy tez rajstopach sie nie chodzi. tak samo w sweterkach i zakiecie no chyba ze klima chodzi na ful. ale przeciez do pracy trzeba dojsc i wrocic z niej.

Gość jak jest 30 stopni
też mozna ubrac się z gustem, niekoniecznie odkrywając ramiona i pachy, co jest nieestetyczne - jest przeciez wiele nnych mozliwości, no ludzie, to nie komuna, gdzie były 2 kroje sukienek do wyboru!!!

Gość Miłosz ile masz lat
powiem wam ze tez mam podobny problem ze strojem. Tzn najgorzej jest w upalne dni - wiadomo mini odpada i mozna ja zastapic spodnica do kolan. bluzki na cienkich ramiaczkach tez, ale czy nie mozna poprostu założyć bluzki na grubych ramiaczkach???

Gość ale problem w lecie
Tu musi byc coś mniej więcej tak jak w kościele. Elegancko schludnie i nieprowokująco, a to że jest lato to w niczym nie przeszkadza. Nie macie coś wyobraźni. Wy byście chyba w bikini do urzędu poszły gdybyście mogły. Jak jest 30 stopni ciepła to bluzka na ramiączkach i szorty was nie zbawią. Przewiewna spódnica do kolan i bluzka z krótkim rękawem a nie na ramiączkach!!! Zresztą w biurach jest klima. Też mi problem. Jak już tak żywcem nie wiecie w co sie ubrać to idźcie sobie do urzędów i banków w lecie i rozejrzyjcie się wokół siebie jak są babki ubrane. Ale macie problemy.

Gość anulllllllllllla
do Miłosz ile masz lat wyobrażasz sobie w lecie kobiety w biurze z gołymi pachami i smród potu - nie byłoby przyjemnie

Gość anulllllllllllla
racja racja popieram

Gość Ta pani z boku
to Kylie Minogue