Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perelka22

SZYBKA i SZCZERA ODP.

Polecane posty

Gość ja powiem moze tak
nie pare lykow piwka czy lampka wina raz na jakis czas :)

Gość nie...nie....

Gość tak...tak..

Jasne mi nawet nie przyszły do głowy większe ilośći,tak pytam bo różne opinie na ten temat słyszałam...a mam czasami ochote na pare łyczków piwka czy winka ale odrazu mam wyrzuty sumienia:(

Gość ufliczek
tak ale z fajek nie umiem:(

Gość a dlaczego nie możecie
do ---->też przyszła - już obecna mama fatalne te albumy :o Rozumiem, ze cieszysz sie, że masz zdrowe bobasy, ale po co umieszczasz większość zdjęć jakie masz w necie, szczególnie te jak jeszcze były w szpitalu z rurkami w nosie? :O

9 szczałów z tequili na swoje usprawiedliwienie powiem, ze nie widziałam o ciąży potem miałam stres :O swiadomie było 1 piwko w 6 m-cu nie ma to jak odezwać się na temat i skrytykowac komuś fotki :O

W ciazy mialam ogromna ochote na piwo wiec czasem wypilam:-) czerwone wino tez ale rzadko:-)

\"Na kłopoty z nerkami?\" Ludzie na jakim Wy świecie żyjecie... Jak się ma kłopoty z nerkami to wszelki alkohol może tylko zaszkodzić. No, ale tu trzeba by było porozmawiać ze specjalistą, a nie powtarzać obiegowe opinie... Już nie mówiąc o piciu w ciąży. Może sobie poczytacie o FAS? http://www.biomedical.pl/ciaza/fas-zespol-alkoholowy-plodu-fetal-alcohol-syndrome-39.html Nawet najmniejsza ilość alkoholu może prowadzić do nieowracalnych zmian...

Gość i tak i nie
teoretycznie tak uznając piwo bezalkoholowe za nie alkohol, niestety jest tam znikoma ale zawsze zawartość alkoholu wiec wtedy odpowiedz brzmi nie, zaczęłam popijac pod koniec ciazy 8 mies 1 raz na tydzien albo i rzadziej

Ja zrezygnowałam z alko i z papierosów, ale niestety wróciłam do nałogu....

A DLACZEGO NIE MOŻECIE Pozwolisz, że sama będę decydował o tym jakie, gdzie i w jakiej ilości zdjęcia będę umieszczała ????? Możesz mi powiedzieć co Tobie do tego??? Nie podoba się, po cholerę oglądasz???? - wrzuć na luz i wsadź nos w swoje sprawy. A fatalne to jest jedynie to, że interesujesz się i wypowiadasz w kwestii o której pojęci nie masz.

Rezygnacja z alkoholu nie stanowiła dla mnie problemu, ponieważ piwa nie lubię, a inne alkohole mogłyby dla mnie nie istnieć.

Dziękuję, że po raz kolejny utwierdziłaś mnie w przekananiu, że większośc młodych mam w momencie porodu traci znaczną częśc mózgu :O O ile się nie mylę jest to forum ogólnodostępne więc będę sobie wchodziła i komentowała tematy jakie chcę :P Nie rozumiem potrzeby pokazywania innym tak osobistych zdjęć, jakiś ekshibicjonizm czy co? :O

Nazwij jak chcesz zarówno mnie jak i to co robię - Twoje durne i aroganckie komentarze mnie nie interesują. Nie mam zamiaru zniżać się do Twojego poziomu. Naprawdę lepiej popatrz na swoje zachowanie zamiast pchać nos gdzie nie potrzeba.....może zauważysz coś ciekawego .....

Gdyby cie ni einteresowały to nie odpisywałabyś :O Może ty przemyśl swoje zachowanie. Nie masz komu pokazywać takich zdjęć, że obcy ludzie je oglądają? :O

Gość strach to czytac
nie czytacie gaxet nie ogladacie tv?? Przeciez ostatnio ciagle mowia o tym, ze nie powinno sie pic alkoholu.. :O \Niby kieliszek wina nie zaszkodzi.. ale jeszcze nikt tego nie udowodnil.. W jakim swiecie Wy zyjecie.. brr..