Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PNEZ

Kilka pytań na temat mężczyzn

Polecane posty

Gość PNEZ

jak to jest z mezczyznami- ile czasu musi minać zanim sie odezwa po randce( jesli sa zainteresowani) ? i dlaczego tyle dni zwlekaja?

Gość PNEZ
nikt nic nie napisze?

Gość też sie właśnie nad tym zastam
i czekammmmm :O

Gość PNEZ
faceci sa dziwni. Dlaczego nie zadzwonią zaraz po spotkaniu, po co te 'specjalne' odczekanie kilku dni? Zeby co? Dziewczyna nie pomyslala ze ona mu sie podoba?? Jak to jest - oto jest pytanie

Gość PNEZ
Bishop - ale dlaczego???

Gość venom squadddd
bo wam nie mozna pokazac ze bardzo zalezy bo potem gardzicie...Nie zaprzeczajcie bo inaczej by faceci tak nie robili...

Gość PNEZ
Fajna_Magdulka no to spotkałas takich, ktorzy szybko sie odzywaja, ale jest duzo mezczyzn ktorzy zwlekaja, mimo ze dziewczyna bardzo im sie podoba..

Oni tak mają.:D Dlaczego? ...\"żeby sobie nie myślała\"... Spotkałam sie również z tym, że niektórzy z nich uważają, że równie dobrze to dziewczyna może zadzwonić. Te ich męskie zagrywki... Niejeden siedzi przy telefonie i sam siebie bije po łapach, żeby nie zadzwonić za wcześnie, bo dziewczyna zaraz sobie pomyśli.... No właśnie... Co pomyśli?:O

Gość PNEZ
venom squadddd : gardzimy?? Chyba nie

Gość jaaaaaaa2
1. Chce żeby o nim myślała? 2. Rwie w tym czasie inną? 3. Może cieżko mu chwycić za słuchawke(co on jej powie? itp.)?

Gość PNEZ
dziwni sa Ci mezczyzni

Gość kilka pytań
up

Gość watcher
bo potem myslicie sobie ze nam bardzo zalezy,a wtedy wyrastaja wam rozki...

Gość watcher
do"Fajna Magdulka"-pelne wpolczucie.Nigdy nie chcialbym byc Twoim facetem...

Gość Rocksteady
Fatalnie jest

Gość ja czekam kilka dni
jak np. spotkam fajna laske w piatek i mam jej nr tel. to dzwonie dopiero w poniedzialek/wotrek i umawiam sie na czwart/piatek. robie tak poniewaz mam swoje zajecia w weekend, pozatym nie lubie sluchac sciem "mam imperzke rodzinna w weekend, zadzwon pozniej". ale glownie nie dzwonie dlatego ze mam cos do roboty. nie jestem fanem durnych gierek typu "kto pierwszy?"

Gość PNEZ
hmm no Ok. a jesli chlopak sie nie odezwie np przez caly tydzien od spotkania to czy wypada aby dziewczyna napisala smsa, zadzwonila ..zapytac zwykle "co slychac"?

Gość Ogólnie
to tydzień to już za długo. Jak się nie odzywa w ciągu 4 pierwszych dni po randce, to odpuścić...

Gość PNEZ
bo ale nie ma reguły- 4 dni..to zalezy i dzowni , 5 juz nie??

Ja też nie odzywam się od razu. Czekam przeważnie jednek-dwa dni od spotkania. Po prostu nie chcę, żeby kobieta myślała, że jestem jakimś desperatem. Poza tym zawsze mam też coś do roboty i nie koniecznie muszę cały następny dzień o niej myśleć, nawet jeśli bardzo mi się spodobała. Z kolei teraz mam inny problem, bo po spotkaniu z dziewczyną ona nie chciała mi dać swojego nr telefonu. Zaskoczyła mnie tym bardzo. Z tego co mówiła to jest nieufna. Ale podejrzewam, że chyba nie zaiskrzyło niestety z jej strony.

Gość PNEZ
Eon: moze rzeczywiscie jest niezainteresowana, a nieufnosc to tylko wymówka, choc niekoniecznie tak musi byc... Dobra, to teraz moje kolejne pytanie: kiedy mężczyzni dzownia po spotlkaniu( tak, wiem musza byc zainteresowani ) ale jak musi przebiegac spotkanie aby zainteresowac Go swoja osoba?? Czy wspolne zainteresowania, miło spedzony czas - dzialaja na plus ale czy zawsze tak mus byc? Czy to jeden z wazniejszych powodow dla ktorych mezczyzni dzownia? hehe, ale zagmatwana ta moja wypowiedz...

Gość PNEZ
up :)