Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omajgatt

CZY WIDZIAŁYSCIE KIEDYKOLWIEK TAK ŚLICZNĄ DZIEWCZYNE,ŻE BYLYSCIE AŻ W SZOKU!!!

Polecane posty

Gość omajgatt

W SZOKU ZE MOZNA BYC AŻ TAK SLICZNĄ ALE SZCZERZE...jesli tak t ogdzie to mialo miejsce i w jakim kraju itd:) oraz opiszciej ej urode..ciekawi mnie czy są jeszcze takie zjawiskowe dziewczyny w dobie sztucznosci i lansu>?

Gość niewie kiedywie
ja widzialam .to bylo w Wawie.czarna i idealna..krótko ..do dzis nie moge zapomniej jej twarzy,,

Gość Xseska
Widzialam- moja kuzynka z Krakowa, ideal ale adoptowana, bo w rodzinie takie pieknosci sie nie rodza, Ja jestem bardzo ladna ale do slicznosci, na ktorej widok szczeka opada kazdemu to mi daleko

Gość Xseska
Nawet wiecej takich widzialam, raz za jedna szlam w supermarkecie, tak nie moglam sie napatrzec a wsrod znanych jest taka jedna piekna- nie pamietam jak sie nazywa, ale jakos 3-4 lata temu zostala miss nastolatek, grala w serialu na wspolnej, blizniczki, i w innym serialu z Anna Powierza, blond pieknosc, widzialam ja na zywo, no szczena opada, teraz gra w reklamie telefonu czy czegos tam, no jak ona sie nazywa ....

Gość niewie kiedywie
z krakowa jest rodem czy jak?

Gość niewie kiedywie
xeska ładna jestes ale gruba ,co?przynaj sie ile wazysz:)skoro chcesz byc chuda jak anorektyk to chyba jestes dosysc grubasna:(

Gość niewie kiedywie
no przypomnij sobiej ak nazywa sie ta blondlaska..jestem ciekawa bardzo..

Gość ...........oj............
ta blond piekność się nazywa Pietrucha czy jakoś tak dla mnie nie jest nawet ładna ale są gusta i guściki vel biusta i biuściki

Gość ...........oj............
a jej siostra gra chyba w tym serialu z lindą na polsacie

Gość niewie kiedywie
A TWA KUZYNKA Z KRAKOWA JAKA JEST?OPISZJĄ JAK MOZESZ?KOLRO WŁOSÓW ITD..

Gość Xseska
Nie jestem gruba, jestem szczupla a to ze chce byc chuda nie swiadczy ze cos ze mna nie tak, po prostu podobalam sie sobie, jak bylam wychudzona i juz, bo nie cierpie kraglosci ! A waze 50 kg przy 168 cm, to nie duzo !!!

Gość Xseska
Z opisu to wyjdzie jak miliony innych dziewczy na swiecie. Jest wysoka, szczupla, bardzo zgrabna, a przy tym ma biust, ma piekne blond wlosy, niesamowite oczy, idealny usmiech i co najlepsze- nos, po prostu ideal w kazdym calu, malenki, ksztaltny, nie zdarza sie czesto zeby ktos mial tak idealna twarz, najchetniej to bym jej zdjecia wam pokazala, ale nie mam prawa, nawet dlonie ma piekne, szukalam uparcie wad, znalazlam ale tylko charakteru

Gość MA SLICZNE OCZY..
masz naoreksje dziewczyno skoro jestes chuda i piepzysz ze jeszcze bardziej chcesz schudnac..a fuj..:(

Gość znam taka jedną jak z opisu
a ile ma lat ta twa kuzynka?co? a moze do kogos jest podobna ze slawnych osob choc troszeczke..ja znam taka laska w krakowie własnie i zastanawiam sie czy to nie ona..powaznie:) a moze twojakuzynka stduiuje akurat z emną ?:)napisz gdzie studiuje:)

Gość ta Miss Nastolatek to
JULIA PIETRUCHA grał tez w Na Wspólnej ma takie dlugie blond włosy chyba aż do kosci ogonowej

ta moja znajoma ze studiow ma identyczne cehcy jak z opisu ale oczy ma brązowe i jest jak lalka doslownie a nie jest zrobiona sztucznie i niemaluje sie prawie.to dopiero fenomen nyc sliczną niewymalowaną ..bo nie sztuka z paskudy zrobic ZAJEBISTA SLICZNOTKE MAKIJAZEM,.!

widzialam ja na zywo na pokazach i przed wyjsciem na wybieg. jest rzeczywiscie sliczna, jakas taka eteryczna i zwiewna i piekne ma wlosy :)

Gość tak poznałam nawet taką
dziewczynę ma długie, ciemnobrązowe, proste włosy i zielono-szare oczy, nie maluje się, a jest tak śliczna, że to się po prostu w głowie nie mieści:) wysoka, szczupła... tylko pozazdrościć... w życiu nie widziałam ładniejszej i tak naturalnej dziewczyny aha i ma 23 lata i jest z Lubina to jedyna dziewczyna, której naprawdę zazdroszczę urody:) oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu:)

jak moize sie niemalowac i byc sliczna?bez jaj..tak dobrze nie ma;)

Gość XSeska
Wlasnie w tym rzecz, ona sie nie maluje a taka slicznostka i nie ma 13 lat a 23, studiuje w Krakowie na AP A ta Julia naprawde piekna, nie powiedzialabym tego o niej, gdyby nie fakt ze na zywo mialam okazje zobaczyc I nie mam anoreksji, chce schudnac tylko 5 kg i pas

Gość tak poznałam nawet taką
jak widać są takie szczęściary na świecie:) ciemna karnacja i oprawa zielono-szarych oczu... ja też nie malowałabym się na jej miejscu, bo po co?;)

a do kogo slawnego sa podobne te wasze slicznotki?haha choc troche.no ta laska tez studiuje na ap tak jak ja ..bez jaj...moze faktycznie to twa kuzynka..ale raczej nie bo moja znajoma ma brazowe oczy jka napisalam wyzej.a twa kuzyna pewno jasne

Gość fruuu
Jezeli mowicie o tej blondynie ktora wystepuje teraz w reklamie telefonu i grala w Na wspolnej dziewczyne Kamila, to jest ladne dziewczyna, ale wzyciu nie nazwalabym jej pieknoscia czy jakims cudem. jak widzicie sa gusta i gusciki.

Gość przyznam szczerze
w Czechach podała raz nam obiad w restauracji ... idealna, po prostu idealna.. taka kobieta nie zbudziła we mnie zazdrości, ale bardziej pożądanie.. ;)

Gość ums ums
no ta pierwsza fotka : dziewczyna jest naprawde sliczna

Gość piegusek22
oj widzialam widzialam, bylo to w autobusie , po prostu dziewczyna byla sliczna. miala lekko opalona skore, delikatne piegi na twarzy, sliczne brazowe oczka i naturalne , ladne brazowe wlosy, takie poldlugie. jejciu jej twarzyczka byla taka sliczna

Gość DO morelandii
sorry, ale laski z tych linków nei są zupełnie naturalne:O każda ma makijaż, farbowane włosy... no są po prostu zrobione...

moze i nie sa zupelnie naturalne, ale sa sliczne....a mikijaz to chyba nic niezwyklego bo wiekszosc kobiet go robi..podobnie jak farbuje wlosy...