Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omajgatt

CZY WIDZIAŁYSCIE KIEDYKOLWIEK TAK ŚLICZNĄ DZIEWCZYNE,ŻE BYLYSCIE AŻ W SZOKU!!!

Polecane posty

Gość ja też widziałam
Najwięcej takich piękności widziałam na plaży. Nie jestem lesbijką, ale mogłabym na nie patrzeć godzinami. Dziwne, że jeden rodzi się doskonały, a drugi szkaradny pod każdym względem.

Gość molkooo
mieszkam w gdyni i widziałam na świętojańskiej anię przybylską nie miala makijażu a wyglądała lepiej niż w tv ona jest naprawdę śliczna

Gość fwfrwtrtry
dokladnie na plazy nad morzem, idealne cialo, buźka piekna i to bez makijazu. Opalaja sie, cera bez zarzutow. Na plazy bo tam brzydkiego ciala malo kto pokazuje na filmikach sunrise sa ladne dziewczyny, na sunrise 2006, szczegolnie na after party jest pokazane. Tam sa laski odwalone, póxniej w wodzie sie kapia, piekne :) jestem kobieta. Ale taka ladna ktora utkwila mi w pamieci, to w teledysku Pitricka Nuo - kiedys spiewal, mlody chlopak.

Gość dfdfdf
a jai to teledysk?tez chce zobaczyc tę pieknosc:)

Gość Przybylska blee
Przybylska to straszny wytrzeszcz, a na reklamach astor wygląda jak porąbana, okronie sztucznie - rozdziawiona i z wytrzeszczem oczu, brrr

Ja widziałam kilka nawet, u mnie w mieście jest ich całkiem kilka :D nie wiem czy są z mojego miasta, czy też studentki przybyłe :) Ale jedna jest śliczna, koleżanka z pracy, po prostu ideał :) Brunetka z długimi włosami, ciemna karnacja, czarne oczy, wysoka, szczupła i ma śliczny usmiech :) Wyjątkowo ładne rysy twarzy anwet nie wiem do kogo ją porównać, bo nie ma takiej celebrity do której byłaby podobna.

Gość wszystko sie dotyka rekami
no az jakiego miasta jestes ?piszcie w jakich istach widujecie takie laski..:)

Dla Was piękna, dla innego przeciętna. Podobnie z Przybylską- 70% społeczeństwa się podoba, a zawsze znajdzie się ktoś, kto uzna, że wygląda jak żaba, robi wytrzeszcz itp. Ja w Liceum miałam taką piękną znajomą z innej klasy, figura doskonała, twarz podobna do Beyonce. Widziałam ją ostatnio w butiku, w którym ona pracuje i zmieniła się na niekorzyść: trwała, blond włosy, przefarbowane z czerni na blond i już nie jest taka ładna. Zgadzam się z opinią, że najpiękniejsze dziewczyny można spotkać na plaży. Dlatego, żeby nie poryczeć się z rozpaczy, że ktoś jest ładniejszy ode mnie wolę się opalać nad ustronnym jeziorem.

Gość FGFGFGFF
O CZYM WY GADACIE ?NJA JAKIEJ PLAZY?ZWARIOWALYSCIE. OD PIETNASTU LAT JESTEM NONSTOP NA PLAZACH POLSKI I NIE WIDZIALAM JAK DOTĄD TAK SLICZNEGO CIALA ZEBY BYLA W SOZKU..ALE ZA GRANICĄ TAK...NA POLSKICHJ PLAZACH SĄ PASZTTEY STRASZNEI TO RZADKOSC ZE NAGLE POJAWI SIE JAKAS SMUKLA I LADNA LASKA..

Gość piekna byc do konca
Pieprzysz (ten wyzej) Ja pojechalam na wschod i poludnie to na plazach takie schabowe ohydne ze myslalam iz pekne ze smiechu i jeszcze mialy smialosc w topless sie opalac, nawet stare krowy 60 letnie, OHYDA Wszedzie sa pasztety, nawet w rio de janeiro

Gość piekna byc do konca
A ta druga z fotki- tych linkow, to nie poznajecie kto to jest ? :D

Gość ryszarda_P
To jest aktorka co w filmie "Cała ona" czy jakoś tak grała.

Gość piekna byc do konca
cała on, twarz aniola itd A te glupi- samce, z fotki pl tak niepociumane ze hej :D

Gość atomic boyy
najładniejsza dziewczyna jaką widziałem www.sarittta.photoblog.pl

Gość najładniejsza to
jestem ja, ja, ja! jak widzę się w lustrze to nie mogę oczu oderwć, szok normalnie, potem muszę chwilę poleżeć, żeby się uspokoić

morelandia --> bardzo mi się podoba dziewczyna z Twojego drugiego linka !! Prześliczne oczy ma :) Pozazdrościć faktycznie takiej urody :)

Gość tak se myślę że
Pierwsza dziewczyna z linka jest prześliczna - jak typowa modelka :-)po prostu aniołek

Gość hbvmng
Magdula widac nie czyta dokladnie, bo to aktorka, moglabys sobie galerie obejrzec, skoro tak ci sie podoba a faktycznie jest sliczna, he he he

No faktycznie przeczytałam tylko 1 stronke i te linki obejrzałam i od razu się wzięłam za pisanie posta :p dopiero jak napisałam to zauważyłam,że piszecie to aktorka co nie zmienia faktu, że prześliczna ;)

a co do tej http://www.fotka.pl/profil/sweetwikiii/ to ktora jest tutaj ladna niby ? Ta z brązowymi włosami ?? Na tej focie pierwszej taką ma dziwną twarz albo mi sie wydaje,a na 3 chyba tam gdzie się uśmiecha jakiś taki za duży ma ten uśmiech jak Julia Roberts :P To chyba wg mnie już łądniejsza ta dzeiwczyna z tzreciego linka, ktory dał ktoś tam na poprzedniej stronce :) Dawajcie jeszcze jakieś piękności :D :P

Gość asdsdsd
ta pierwsza z lnkajest paskudna..i wcalenie ladna ..tylko tak sie ustawila do fot ze wyszla niby ladnie ale widac ze rysy fatalne..:( najladniejsza jest angelinka i koniec:)

Rzeczywiście jakaś dziwna jest - taka troszkę plastikowa. Ale ta panna, która na fotce trzyma dwa czerwone kubeczki jest rzeczywiście prześliczna :)