Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Od niedawna-Kobieta

Kolejne pytanie na temat seksu prosze Czytajcie

Polecane posty

Gość Od niedawna-Kobieta

Witam Od paru dni współżyje ze swoim chłopakiem, mój pierwszy raz(oczywiście z moim chłopakiem) nie był wspaniały bo mnie bardzo bolało jak wchodził we mnie, na drugi dzień znowu współżyliśmy tez mocno bolało jak wchodził ale po pewnym czasie jak sie wyluzowałam aż tak nie bolało na początku prawie wogle ale po paru minutach znowu zaczeło boleć i koniec z uprawieniem seks:( Mam jeszcze parę pytań Czemu nie mogę dostać orgazmu? Czemu jak wchodzi to tak stasznie boli? Albo jak sie załatwiam? Czy może dlatego ,że nie jestem az taka podniecona? No on uważa ze tak a ja sądzę że nie aż tak. Czy w tej sytuacji może mi pomoc ,,żel,,(żel do seksu taki na bazie wody) ??

Boli bo niedawno stracilas dziewictwo-piszesz ze pare dni temu- powinniscie troche przystopowac , jesli chodzi o orgazmy.........spokojnie musicie sie wyczuc:) musisz wiedziec co lubisz a co nie :) chodzi o tzw dogranie sie z partnerem:)

Gość Od niedawna-Kobieta
No tak ale w masturabcji to potrawie dostać orgazm. Pieści mnie ,całuje,minetki robi jestem podniecona ale napalona nie. Czemu?

Gość s.a.n.d.r.a.
co do pierwszego razu to żel faktycznie może pomóc, a ten ból to prawdopodobnie dlatego,że po pierwszym stosunku nie wszystko się zagoiło. Odczekajcie pare dni i spróbujcie ponownie. Możliwe również, ze Twoja błonka nie do końca została przerwana. Co do Twojego kolejnego pytanka to przyzwyczaiłaś się do tempa i siły kiedy sama się zaspokajasz i teraz pieszczoty faceta mogą nie sprawiac Ci juz takiej przyjemnosci. Moja rada: urządź mu pokaz samowystarczalności, jego max to nakręci a przy okazji zobaczy co sprawia Ci największą przyjemność. Życze powodzonka :*

Gość Od niedawna-Kobieta
Dzięki

Chyba najlepiej tyle o tym nie myśleć, tylko iść na żywioł :) Jak tak myślisz (o bólu i o orgazmie) to się spinasz i jeszcze bardziej boli i nie ma orgazmu. Musicie się ze sobą oswoić, może leżcie sobie nago tak o, nie tylko do seksu? Pozwalaj mu robić sobie dobrze paluszkiem i języczkiem. Może odważysz się na masturbację gdy on patrzy? Po jakimś czasie na pewno będziesz miała orgazm (skoro sama potrafisz dojść) i potem to już będzie łatwiej także podczas stosunku (oczywiście z pomocą ręki i łechtaczki). Powodzenia! I nie myśl o tym tyle :)