Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vege_ewe

CO ZROBIC ZEBY NIE SPAC W NOCY?

Polecane posty

szukam dobrych sposob aby nie zasnac w nocy.. probuje sie uczyc na zaliczenia, ale jest ciezko wytrzymac. wyprobowalam juz red bulla, kawe i jedzenie.. cos innego? jakie macie sposoby?

Gość hajnalka
Ja otwierałam okno i "ćwiczyłam": bieg w miejscu, przysiady, wymachy...wystarczało kilka minut żeby się obudzić.

Gość Rocksteady
Wcześniej nie było czasu ?

ja zadam odwrotne pytanie, co robic zeby zasnąć ? :O a swoja drogą nie umiem uczyc się o tak poznej porze, raczej udaje ze sie ucze, a rano i tak wszystko wychodzi jk sie okazuje ze nie pamietam tego co przerabialam w nocy :O

mhm podobno w zimnym trudniej zasnac... ale nie wiem, bo ja mam odwrotny problem:P a co do nauki- to faktycznie- ja potrafie sie uczyc tylko i wylacznie w nocy, w dzien jakos nic nie wchodzi- za duzo rzeczy rozprasza ;)

nie wiem co ludzie widza w red bull\'u, na mnie nie dziala, moim zdaniem lepsza zwykla coca cola, ale z doswiadczenia wiem ze jak w stopy mokro i zimno to nie szlo spac pomimo zmeczenia, predzej z suchymi stopami na stojaco, poza tym uczenie sie gdy chce sie spac to zawracanie glowy, prawie nic w glowie nie zostanie, a nastepnego dnia tylko zmeczenie i brak koncentracji

Gość nocny stefan
Mocna kawa+batonik. Porządna dawka kofeiny i glukozy zawsze stawia mnie na nogi.

zalezy czego sie uczysz..jesli cos pamieciowego to najlepiej notatki w reke i powtarzaj na glos spacerujac po pokoju...

zgodze sie ze red bull ma jakis dziwny smak