Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on 25

kochanki

Polecane posty

Gość on 25

szukam zgrabnej dziewczyny która jest chętna na sex z nieznajomym

o tej poze to jedynie w redakcyjnym moze cos wyrwiesz, typowe forumowe pieknosci maja teraz beauty sleep

sorry za offtop, ale ciekawska ze mnie istota :P Kirus- tak wlasnie z czystej ciekawosci- czemu Ty jestes na forum zawsze w nocy? nocny tryb zycia? praca? :)

jestem nocny marek, czasami szperam w internecie albo cis robie w komputerze i wpadam aby sie zrelaksowac, w ciagu dnia z reguly mam zapieprz, a ty?

u mnie to problemy ze snem i tryb zycia. Zyje noca mozna powiedziec :) I tez szperam w internecie, bawie sie programami roznymi... a ja myslalam, ze Ty pracujesz w godzinach nocnych, bo co tutaj nie zajrze to jestes :)

gdy jestem w pracy to nie mam czasu na siedzenie w internecie, mam lepsze szopki i poza tym brak czasu, widze ze masz zegar bilogiczny calkowicie rozregulowany

od czasu do czasu pracuje w nocy, spie w sobote ;) roznie bywa masz ciekawa stopke ... mmmm .... zaryzykowalbym stwierdzenie ze pograniczna

to pewnie wplyw kafeterii i zlego internetu

a skad sie takie mysli biora? nasluchasz sie tu w kafeterii, naczytasz sie w internecie

pokrzywione mysli sa konsekwencja pewnych zdarzen. A na zdarzenia nie ma wplywu internet, a tym bardziej kafeteria. Nie mam 5-ciu lat aby bezmyslnie \'pochlaniac\' wszystko co czytam czy tez widze :)

lepiej nie pisac na forum o tych zdarzeniach, przestaje prowokowac, ale jedno sie tylko zapytam czy kratka na poscieli ma cos wspolnego z krata w oknie, doslownie albo w przenosni? i juz sie zamykam

i tak nie napisalabym o tych zdarzeniach. Po pierwsze zabrakloby mi czasu aby wszystko opisac, po drugie- kafeteria to nie miejsce do takich zwierzen, a po trzecie jedno ze zdarzen i tak jest tu juz obszernie opisane. Co do kratki... geneza mojego nicka nie ma nic wspolnego z krata w oknie. Chociaz jakby sie nad tym zastanowic- krata w oknie i drzwi bez klamek pasuja do mnie:P Posciel w kratke to po prostu posciel w kratke- co prawda zmienilam ostatnio, wiec nie jest juz to aktualne :) mhm ja takze mam pytanie... co robisz na kobiecym forum?

zwykla ciekawosc, na przestrzeni lat obskoczylem troche roznych internetowych zakatkow ;) drzwi bez klamek brzmi jak ... drzwi automatyczne .... hehehe ... tylko zart mam nadzieje ze masz kogos z kims mozesz o zdarzeniach pogadac i przestawic sie z \"I hurt myself ...\" na \"I love myself and want you to love me ...\"

zwykla ciekawosc, na przestrzeni lat obskoczylem troche roznych internetowych zakatkow ;) drzwi bez klamek brzmi jak ... drzwi automatyczne .... hehehe ... tylko zart mam nadzieje ze masz kogos z kims mozesz o zdarzeniach pogadac i przestawic sie z \"I hurt myself ...\" na \"I love myself and want you to love me ...\"

slow ze stopki nie nalezy brac doslownie. Swoja droga slowa \"I hurt myself\" nie kloca sie z \"I love myself\"- pod tymi drugimi moge sie smialo podpisac. A co do automatycznych drzwi... fotokomorki mnie nie lubia- zlosliwe bestie :)

sod\'s law .... heheheehe ... ja tak mam ze swiatlami na skrzyzowaniach .... zawsze gdy sie zblizam to robia czerwone ... ;)

na mnie czas, bo mi sie zegar biologiczny cakiem poprzestawia ... nerka 🖐️

mnie nie lubia wszelkie swiatla, fotokomorki, urzadzenia bezprzewodowe... zwlaszcza moja myszka i klawiatura, ktore gdy sa najbardziej potrzebne strajkuja i domagaja sie nakarmienia baterii. A poza tym zawsze atakuja mnie meble, sciany, slupy... ;]