Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjjeejjjjeeejjjje

odwiedziny u rocznego dziecka

Polecane posty

Gość ojjjeejjjjeeejjjje

wybieram sie do kolezanki ktora am roczne dziecko co moge kupic dla maluszka? jakie zabawki czzy cos innego?

Gość ojjjeejjjjeeejjjje
no mamuski jest was tyle w tym dziale a zadna niepomoze i nie odpowie???

Gość ojjjeejjjjeeejjjje
nieduzo prezent duzy kupialm jak sie urodzila rok temu a teraz symbolicznie cos dla dziecka zeby z gołą reka nieisc wole taniej a czesciej

może klocki sensoryczne?może wózek dla lalek? coś do kąpieli, jakieś łódeczki, nakręcane pływające zwierzątka, coś do piasku... jak chcesz coś drobnego to w sklepach tyle pierdół teraz jest niedrogich do wyboru do koloru.

Gość ojjjeejjjjeeejjjje
tak tylko niewiem wogole czym sie dziecko w tym wieku bawi podejrzewam ze grzechotkami juz nie:)

w sumie racja, jak nie miałam dziecka to tez nie wiedziałam:) moja się bawi tym co wyżej napisałam i ostatnio zakochana w pluszakach i szmacianej lali, uwielbia też książeczki, szczególnie takie ze zwierzątkami.

Gość ojjjeejjjjeeejjjje
dzieki za odpowiedz a takie dziecko juz je wszystko słodycze jakies? sory za głupie pytania ale naserio nigdy niemialam doczynienia z malym dzieckiem

to zależy czy mu rodzice dają, moja ma skończone 14 m-cy i nie jadła jeszcze a niby po roku można już czekoladę, z jedzonkiem i słodyczami raczej bym nie ryzykowała, teraz doba alergii więc można nie trafić...

Gość fdgiajudsiufhre
dzieki serdeczne:)