Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aurelka27

Moze ktoś kiedyś sie tak czuł...

Polecane posty

Gość aurelka27

Witam. Pisze do Was, bo może ktoś mnie pocieszy, że się czuł podobnie jak ja obecnie i może podpowiedzieć co robić. Otóż od prawie 2 tygodni cierpię na potworne mdłości połączone z bólami i zawrotami głowy. Wszystko zaczeło się na 2 dzień po imprezce, na której trochę przecholowałam z wódeczką (sklepowa oczywiście). Kac był potworniasty, a od 2 dnia zaczęły się obecne problemy. Po kilku dniach poszłam do lekarza, obadał, obmacał, sprawdził, czy to nie objawy oponowe, dał jakies tabletki od mdłosci i tyle. Jakoś mnie to nie zadowoliło więc poszłam prywatnie do neurologa, ten zmienił lek i też na tym koniec. Tylko, że te leki mi nie pomagaja. Wcale nie czuję się lepiej. Do tego dochodzi jeszcze senność - nie wiem czy to efekt leków, czy to dodatkowo jakis objaw. Poprosiłam też rodzinnego o skierowanie na badanie w kierunku lambliozy i jutro ide zrobić. Z takim samopoczuciem nie da sie funkcjonować. Help! Jakies sugestie?

Gość katarinkaaa
moze ciąża?

Gość well...
mdlosci, bole glowy? mam skojarzenia tylko z ciaza.

Gość aurelka27
Własnie też miałam takie podejrzenia, bo staramy sie o dziecko. Ale zrobiłam dwa testy i wyszły negatywne, byłam też u lekarza i też stwierdził, że w ciąży nie jestem. Poza tym dopiero co skończyła mi się miesiączka. Szkoda że to nie to :(

Miałam kiedyś wirusowe zakażenie żołądka, objawy były podobne- niemiłosierny ból brzucha połączony z mdłowściami. Trwało to ok. 3 tygodni. Dostałam no-spę i nifuroksazyd. Po 2 dniach przeszło jak ręką odjął.

Gość aurelka27
W sumie bym sie cieszyła jakby bolał mi brzuch, bo przynajmniej wiedziałabym, że to nic z głową. Niestety moje objawy sprowadzają sie do mdłości, bólu i zawrotów głowy, senności. Mam też coś takiego jakby moje postrzeganie było o sekundę opóźnione. Coś jak wydłużony w czasie kacyk.

Gość aurelka27
Hop do góry

Gość mnie też od dawna
ciągle boli głowa,nie jest to osry ból, ale taki otępiający, zatykaja mi się uszy, drętwieją palce i drażni mnie światło

Gość aurelka27
Ja pamiętam że kiedyś potwornie źle sie czułam po Novynette i wtedy właśnei miałam okropny światłowstręt, a akurat sobie nad morze pojechaliśmy z mężem, a mi po prostu od słońca niedobrze sie robiło.

Gość stonkaaa
hmm nie wiem co to moze byc, ja mam podobnie ale z nerwow i nie bez przerwy. chodz po lekarzach, ale postaraj sie nie stresowac i duzo spij jesli Ci sie chce, regeneruj organizm, zdrowo sie odzywiaj, przebywaj na swiezym powietrzu, gleboko oddychaj...