Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ukryta

Yasmin co 2-3 tabletka. Jakie prawdopodobienstwo ciazy?

Polecane posty

Gość Ukryta

Napiszcie co o tym sadzicie. Jesli bede je brala nieregularnie czy moge spodziewac sie krwawien? To nie ma byc rosyjska ruletka. Chce miec dziecko z moim mezczyzna bez jego zgody... mam 30 lat. Jak myslicie jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze - procentowe. Czy zeby zajsc w ciaze wogole powinnam udawac ze biure?

Gość Ukryta
:( Pomozcie mi!!!!!!!!!!!!!

Gość nie rob glupstw
lepiej sie zastanow nad tym co chcesz zrobic! Co bedzie jak cie zostawi z brzuchem za to ze go oszukalas? Lepiej z nim pogadaj szczerze o tym ze bardzo pragniesz dzieciaczka i jezeli on narazie nie jest gotowy moze ustalcie jakis termin na starania moze za rok niech sie chlop oswoi :)

Gość Ukryta
Bedzie co ma byc... Doszlam do wniosku, ze on jest typem mezczyzny ktory tylko w ten sposob moze zatrzymac sie w trwalym zwiazku. Jesli nic z tego nie wyjdzie bede miala chociaz dziecko. Rodzice powiedzieli mi ze mi pomoga. Jego matka niedawno powiedziala, ze chyba nigdy nie doczeka sie wnukow.

Gość Ukryta
Jasne! zawsze moge poczekac do 40. Wczesniej bylam w prawie 2letnim zwiazku i w momencie rozmowy o deklaracji, zalozeniu rodziny...nasapil odlot!!! Teraz tez moge sobie byc razem dluuugo i doczekac sie ze czar prysnie gdy dam do zrozumienia ze chce czegos wiecej.

moje gratulacje :O jak sobie gospodarkę hormonalną rozregulujesz to żadnego dziecka nie zobaczysz

Gość Ukryta
Istnieje taka mozliwosc?

pomijając moralne aspekty twojej decyzji, od których komentarza się powstrzymam :O a jak myślisz? przyjmując co 2, 3 dzień dawkę hormonów masz duże szanse na problemy organizm nie będzie wiedział czego słuchać - naturalnych hormonów czy sztucznych (jednego dnia mniej, drugiego więcej) albo bierzesz regularnie albo nie bierz w ogóle

Gość nie rob glupstw
oczywiscie ze istnieje :O przykre to co robisz wiem ze chcesz dobrze ale tylko dla siebie nie patrzysz na faceta a ni na dziecko jestes egoistka :O

Gość zastanow sie dobrze......
czy nie zdajesz sobie sprawy ze jesli nawet zajdziesz w ciaze mozesz o tym dlugo nie wiedziec i dalej przyjmujac tabletki narazasz zdrowie dziecko. A co do samej metody serdecznei wspolczuje temu facetowi. Oby nie stalo sie tak ze zostawi Cie ... w dodatku z niepelnosprawnym dzieckiem. Zastanwo sie dobrze

Gość Ukryta
Jestem zalamana... jestesmy ze soba 7 miesiecy. On ma 32 lata. Kiedy mezczyzna wie czego chce??? Czy to kiedys nastapi?

po pół roku już chcesz go w dziecko wrabiać? Zdecydowanie psychiatra Ci potrzebny.

wiesz co? ręce mi opadają :O 7 miesięcy? chcesz go wkopać po 7 miesiącach???? przestałam się dziwić że on nie chce się jeszcze decydować - jeden rozsądny w tym związku :O

Gość Ukryta
Dobrze. Po jakim czasie waszym zdaniem moze zapadnac taka decyzja?

chyba zapaść! Zresztą to ma być decyzja obojga partnerów do cholery!

myślę ze nie ma konkretnego czasu, ale facet musi się na to przygotować choć trochę rozmawiaj z nim o tym, oswajaj z tą myślą myślę że w ten sposób sprawdzisz też jego zaangażowanie i uczucia do ciebie nie zdziw się jeśli po twojej cichej wpadce on odejdzie w panice tego chcesz?