Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

6asia9

mój facet zobił się egoistą

Polecane posty

Witam wszystkich. Nie wiem co mam robić jak temu zaradzić. Jestem z moim facetem ponad dwa lata i zawsze było między nami super. Na początku kochaliśmy sie na tzw. \"gumkach\" lecz był dwie chwile grozy, więc zaczeliśmy myśleć o tabletkach, jednak przez pewien okres czasu z powodu strachu nastał mały celibat, tzn. uprawialiśmy sex ale tylko oralny i było wspaniale, za każdym razem potrafił doprowadzić mnie do orgazmu, więc wiem że jest w tym boski. A teraz kiedy już biore tabletki, on stał się egoistą, myśli tylko o sobie, próbuje mnie podniecić lecz tylko przez chwilke i bierze sie do akcji, dla mnie to za mało. Taki sex wcale mnie nie podnieca, odkąd biore tabletki orgazm znam tylko ze swojej masturbacji. Co mam zrobić...?

Gość Ewva
wspołczuje Ci, moj mezczyzna nigdy mnie nie doprowadził do orgazmu:O Zna problem, stara sie jak moze i nic..seks zaczyna mnie nudzic.A naprawde robie wszystko zeby pokazac mu czule miejsca itd. i problem number two-nawet przez mastuurbacje nie umiem dojsc😭 szepnij mu w czasie gry wstepnej,ze chcesz sie pobawic dłuzej, lub poprostu powiedz co chciałabyc zeby z Toba zrobił..:D