Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maurycy 21

MOJ IDEAL Wysoka blondynka z niebieskimi oczami

Polecane posty

Gość Maurycy 21

Wzrost 170-175 Biust C-D Wyksztalcenie: wyzsze nie humanistyczne

Mój ideał -> wysoki brunet z brązowymi oczyma, lekkimi zmarszczkami jak się uśmiecha, studiujący ekonomię, który właśnie w mojej kuchni zmywa naczynia :D

No dobra, naszej kuchni (zbulwersował się troszkę, muszę sprostować :) ) Witaj Magdaleno :)

Stonka - dobre :-D Mój ideał jest w pracy i nawet nie ma czasu zadzwonić:-( Tyż mi ideał:-P

Gość neturbinka
moj ideal: sredniej wysokosci ciemne oczy ciemne wlosy lekko falowane lekko barczysty opiekunczy zdecydowany slodki ale potrafiacy skrzyczec:)) z poczuciem humoru za pol godziny konczy prace i nie moge sie juz doczekac kiedy bedzie w domku:))

No to czekamy na swoich mężczyzn... Mój właśnie wrócił, ja byłam na zakupach, a on poodkurzał i pozmywał :) Magdaleno, to napisz mu jakiegoś słodko-pikantnego smsa ;)

moj ideal: niski, szczupły, zielonooki blondyn z dlugimi wlosami i szczerym pięknym uśmiechem. niedługo przyjdzie do swojego idealu czyli do mnie:)

Gość he he hehe
maurycy 21 - i najlepiej żeby była twoja wykładowczynią co?

Uwielbiam zielonookich... i długowłosych :) Mój długowłosy ma co prawda brązowe oczy, ale i tak mnie uwiódł ;)

Gość ona taka
167, nieb oczy blondynka.. 75C z tendencja do D , 53 kg pozdrawiam 🖐️

moj mnie uwiodł tym cudownym usmiechem i pieknymi oczami, bo wlosy mial wtedy krótkie, ale specjalnie dla mnie zapuscił i wygląda po prostu bosssssko:D

Mój nie wiem w sumie czym tak do końca, to było po prostu przeznaczenie... Jak tak na niego patrzę to wszystko w nim uwielbiam :D

Ojjjjj a mnie sie nie podobają długowłosi mężczyźni. Mój ma króciutenkie, na 1cm i są to najładniejsze wlosy na świecie :-P

mnie ujęło jeszcze to ze byl przesympatyczny i taki dobry dla wszystkich(chyba nie ma osoby, ktora by go nie lubiła). ma oczywiscie swoje wady, jak kazdy, ale razem sobie jakos radzimy:). nie przeszkadza mi wcale ze nie jest wysoki i umiesniony. jest drobnej budowy ale ma wielkie serce. ostatnio chce mi go nawet zabrac jedna taka...

Gość lynxxx
a moj ideal jest sredniego wzrostu, okolo 177-8cm, sredniej budowy ciala - slicznie zbudowany, brunet - krotkie wlosy lekko rozczochrane, ciemne oczy, ciemna karnacja, delikatny lecz meski zarost. dzisiaj ma wolne i jest ze swoja zona...

cholera mojego tez kolezanka z pracy!!! a najlepsze jest to, ze (jak juz mowilam) jest drobny i ma 168 cm a podrywa go dziewczyna nie dosc ze starsza, to jeszcze ciezsza od niego i silniejsza(nizsza jakies 2-3 cm),ale coz...ma on w sobie to cos i w koncu mi tez sie spodobał

Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba :) Ja też kiedyś nie lubiłam długowłosych. No, ale jak mus, to mus. Musiałam się przyzwyczaić :)

Gość szczesliwa_a
Moj ideal 1,90 ciemne wlosy, piwne oczy, duze usta- MAM GO :)

myslicie ze zastosowac jakis maly szantażyk i zabronic mu sie z nia spotykać?:P jestem pewna jego uczuc, nie jest on typem don juana...tylko ona jakas taka podejrzana jest

Gość niska brunetka z brązowymi
nie znasz się:)

Gość lynxxx
a ja dla mojego idealu jestem kolezanka z pracy ;(

jak jest tlusta to nie ma u niego szans no chyba ze uwielbia grubasy i jest fanem wagi ciezkiej

ona nie jest gruba. powiedzmy ze jest troche za bardzo umięśniona. oczywiscie ze nie ma u niego szans, bo on kocha mnie. moze to troche naiwnie brzmi, ale wiem co mowie, bo znam swojego faceta

Gość lynxxx
mojego idealu zona jest jak on: ciemnowlosa, ciemnooka i z ciemna karnacja. w dodatku jest poteznie zbudowana, z duza pupa, piersiami i brzuchem. ja jestem jej przeciwienstwem; niewysoka, jasna karnacja, jasne wlosy i jasnoniebieskie oczy. w dodatku jestem szczupla i moj idal ciagle mnie nosi na rekach :)

wysoki, łysy ew b. krótkie wlosy, grozny wyraz twarzy, smiejace sie oczy, cudownie pachnący, ze stylem, czystymi butami i dynamitem miłości!!! ale zejdzmy na ziemię.. ;))