Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chag_

Czy możliwa jest miłość przez internet?

Polecane posty

Gość a ja wlasnie dzisiaj ,bylam na
bylam dzisiaj na takiej randce :) i bylo zajefajnie :)

Gość j3hu888893
zależy na jakich stronach

Gość ten top co baba rozmawia przez
neta 3 lata to masakra :D kolo nie chce sie spotkac a ta naciska :D

jeżeli odbiorcą internetu jest osoba nieprzystosowana społecznie i niedojrzała emocjonalnie, to pewnie jest - czego to ludzie sobie nie potrafią wmówić :)

Gość anetka223
Po przeczytaniu nektórych z Waszyc wypowiedzi zaczynam mocno wierzyć, że chłopak, z którym piszę, mówi całkowitą prawdę, zapewniając mnie o swojej miłości wielokrotnie i mam nadzieję, że jak się spotkamy na żywo , to nie będzie przykrego rozczarowania:-)

Gość sa,.,,
piąta klepka---czytałaś topik "rozmawiam z nim przez ineternet 3 lata" ? autorstwa "wandela" ? :D:D

anetka223 - radziłbym Ci się tak nie napalać na to. Spotkanie w realu, a rozmowy przez neta to dwa różne światy! Sam sie o tym przekonałem ostatnio. Pisałem z dziewczyną codziennie, gadaliśmy na skype przez kamerke, wytworzyła się między nami więź i nie moglismy sie doczekac spotkania. Ja na spotkaniu byłem w nia wpatrzony jak w obrazek, ona jednak nie podzielala mojego zachwytu. Czułem się cholernie zraniony po tym wszystkim i mam do niej ogromny żal o to co się tam stło. Może być tak, że ktores z was sie nie spodoba drugiemu na tym spotkaniu, i wszystko co było miedzy wami po prostu zniknie. Dlatego nie zwlekałbym ze spotkaniem, im dłużej bedziecie to ciągnąć, to tym większy moze być szok gdy sie zobaczycie...

chyba możliwe... znam taki przypadek :O ona go olała, a on do teraz o niej myśli i mierzy każda dziewczynę z realnego życia przez pryzmat tej internetowej :O

Gość anetka223
Zdaję sobie sprawę z tego jak najbardziej, że może okazać się na spotkaniu całkiem inaczej niż sobie wyobrazałam. Ale on mi ciągle powtarza, że najbardziej liczy się dla niego wnętrze osoby, co mnie bardzo cieszy. Oczywiście myślę, że wygląd też, ale nie aż tak bardzo..już sama niewiem co o tym myśleć. Zobaczę i jestem strasznie ciekawa, co będzie po spotkaniu.

Gość wandeIa
jest

Gość kachaaa888333
jak facet mowi ze liczy sie tylko dlaniego wnetrze to znaczy ze sam jest szpetny:) niestety:/

Gość byzyduraaa
:P

@Chag_ Rozumiem że pytasz o to co czujesz ? Czy o to czy to miłość ? Jeśli chodzi o uczucia, no to musisz sama się z sobą dogadać co czujesz. Napisałaś "Ty czujesz sie jakbyś straciła kogoś bliskiego... " Jeśli ktoś napisał, że wyjeżdża a ty odczuwasz to jako "utratę" to znaczy że tak czujesz. Teraz się zastanów czy to miłość. Dla Ciebie może być, dla innych nie. Dla mnie osobiście to tylko ułuda. Nic nie zastąpi kontaktu z człowiekiem bezpośrednio. Namiętności, bliskości ... myślę że dla kogoś kto poznał miłość fizyczną taki kontakt na czacie nie będzie miłością.

"Czy możliwa jest miłość przez internet?" Hm, jakaś tam fascynacja wyobrażeniem idealnej osoby, które snujemy na podstawie tych paru literek.. - jest jak najbardziej możliwa. Ale miłość? Nie, chyba nie :). Do tego się dochodzi z czasem. Rzeczywistość wszystko weryfikuje. I bywa w takich przypadkach bardzo brutalna..

Gość anetka223
kachaa88833- Owszem,on twierdzi, że dla niego najważniejsze jest wnętrze osoby, ale wygląd oczywiście tez, rzecz jasna:-

Gość Marcin84ww
No mnie zrobiła w chuja jak powiedziaem że zarabiam 1000 zł i mieszkam z rodzicami.

Gość sdsdsdsdsdddsdsdsd
ja ze swoim pisalam kilka lat zanim sie spotkalismy. moj najlepszy przyjaciel. na spotkaniu mi sie spodobal wiec wszystko OK, zostalismy parą. jednak denerwuje mnie ta odleglosc, a nawet nie odleglosc ale to, ze on rzadko sie do mnie odzywa, smsy pisze jak mu sie przypomni, wiec ten rzadki kontakt tak mi nie pasuje....taki zwiazek na odleglosc. spotkania raz na jakies 3 miesiace...

Gość monika_z_pamietnika
and down bum bum bum bum i łoncz ju in maj rum - kto zna nute?

Gość kolekcjoner zmysłów
jedno jest pewne i to zazwyczaj robią panny.Kochają słowa i wyobrażenia o czymś czy o kimś

Gość slowa nic nie znacza , trzeba
zobaczyc ryj

Gość panciosanc
Łatwiej są napalone baby po rozwodach,te wyrwać szybko :D To samo z kaszalotami,te dają chętnie:D🖐️

Gość pytampytampytam pytam
A powiedzcie mi czy można zakochać się własnie pisząc ze sobą? Tzn sytuacja wygląda tak... Dzieli Nas troche kilometrow i z tego wzgledu spotykamy się przeważnie raz w tygodniu... codziennie piszemy na gg, rozmawiamy na skypie czy przez telefon. Czuje, że się zakochałam ale czy to możliwe?

Gość pytampytampytam pytam
Spotkania były jak na razie 3

Gość oczywizcie ze tak 74454l
jest mozliwa, my poznalismy sie przez neta, zakochalismy sie w sobie i jestesmy juz razem 3 lata, wkrotce bierzemy slub,powodzenia

Gość kolekcjoner naiwnych
Dla kobiet nastoletnich , po rozstaniach , rozwodach , sponsoring jak najbardziej. ;)

Gość naiwne i glupie
dla kobiet wszystko mozliwe.

Gość wera 34235
to ja może z innej beczki ciutkę, chciałabym kogoś poznać przez internet ale nie wiem gdzie i jak? może ktoś pomoże?