Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEpalaczka345

Dlaczego Palicie?

Polecane posty

Gość NIEpalaczka345

Dlaczego palicie? Tyle sie mówi o tym, ze palenie jest nie zdrowie itd..... a ludzie nadal palą. Dlaczego???? Dlaczego zatruwacie siebie i inny wokół?

Gość pale
bo lubie.

Gość audit
"bo lubie?" to jest wlasnie problem palaczy, maja w dupie osoby niepalace, zwlaszcza dzieci, kopca w najleprze nie zwracajac uwagi na innych, bo "oni lubia". a huj wam w dupe pierdoleni palacze, obyscie zdechli na raka skoro jestescie takimi samolubnymi kurwiszonami !

Gość pale
nie pale w obecności osób niepalących. audit---->weź sobie cos na uspokojenie. melisy se zaparz albo co.........

Gość ja jestem w stanie wydać
audit, zapal sobie, to cie uspokoi :D:D:D

Gość jaraczka
Do "pale" - bo "audit" dopiero co rzucił i lekko poddenerwowany jest na głodzie nikotynowym :D :D :D

Gość albo sobie zapal
bo faje uspokajają

Gość palę
a ciebie ch*j obchodzi, dlaczego

Gość tylko mi tu nie bluzgać
jestem palaczką i pale !!!Mam też dzieci ale NIGDY !!!-nigdy nie palę w domu i kropka !!!gdziekolwiek jestem wychodzę na powietrze i nikogo nie zmuszam do wąchania dymu!!! Moje mieszkanie nie przesiąkło tytoniem -wręcz przeciwnie wiele osób nie wie nawet ,że jestem palaczką !!!

Gość nie twój
zasrany interes

Gość anielcia.27
czmu palę? Bo papieros pomaga mi się odstresować Palę po lubię sobie spokjnie napić się kawy i zapalić papierosa Pewnie częśc się nie zgodzi ale uważam że paląc mogę zachować dobre zdrowie i ładną sylwetke Palę bo uważam że jako kobieta mam do tego pełne prawo Palę bo mimio iż wszyscy tak obsmarowują palące kobiety to ja nie miałam żadnych problemów mimio nałogu w pracy. Mam kochającego przystojnego męża który nie pali. I w końcu palę bo poprostu lubię :)