Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prooosze o pooomocc

prosze o pomoc w przetłumaczeniu killku zdan na angielski

Polecane posty

Gość prooosze o pooomocc

prosilabym o przetłumaczenie paru zdań poniewaz sama nie umie a jest mi to bardzo potrzebne do szokly: -jestem zainteresowana państwa ofertą dotyczącą pracy wakacynej -szczegolnie interesuje mnie praca w angli, ponieważ chciłabym poznać tamtejszą kulturę,znajomosc jezyka angielskiego dalaby mi mozliwosc blizszego kontaktu z ludzmi -jestem zainteresowana panstwa oferta,poniewaz od dawna marzylam o pracy spolecznej i niesieniu pomocy ludziom,ktorzy jej potrzebuja.moja najwieksza zaleta jest bezinteresownosc,latwosc w nawiazywaniu kontaktow,dlatego tez praca ta dalaby mi ogromna satysfakcje i zadowolenie z mozliwosci pomocy innym. -bylabym wdzieczna gdyby pansstwo mogli udzielic mi blizszych informacji dotyczacych zakwaterowania, wyzywienia i dojazdu na miejsce pracy. -oczekuje z niecierpliwowscia na panstwa odpowiedz -z wyrazami szacunkku XYZ

Gość prooosze o pooomocc
prosze was strasznie o pomoc

Gość super karolcia
Mogłabym przetułmaczyć ale nie mam do tego siły:(:(:(

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbb
I am interested in your offer connected with holiday job.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbb
especially I am interested in job located in England, because I would like to learn about the culture and learn English language would be helpful in closer contacts with people

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbb
I am interested in your offer because I dream about social job and help people who need help. My biggest adventage is selflessless, easy in establish new contacts with people. Taht is why this kind of job would give me big satisfaction

Gość stononka
nie holiday job, a summer job się raczej używa. I am interested in your summer job's offer. Working in UK would give me a great opportunity to learn more about Your culture and knowledge of english language is a chance to meet many interesting people. nie mam czasu tłumaczyć więcej :*

Gość prooosze o pooomocc
dziękuje wam strasznie za pomoc.nie dalabym rady sama