Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mulanke

mala pomoc sie przyda

Polecane posty

Gość mulanke

kobietki pomozcie mi prosze jak pachna perfumy Paco Rabbane Ultraviolet??bardzo was prosze...:)

Gość mulanke
ojj napewno wiecie:) a moze wiecie jak pachna te Christian Dior Addict??plis plis doradzcie cos:) powiedzcie chociaz czy sa slodkie czy raczej bardziej neytralne...

Gość mulanke
moze jednak...somebody help:)!!

Federico Mahora Nr FM 36 Orientalno - kwiatowa kompozycja, na którą składają się świeże nuty owoców pieprzowca, ziela angielskiego oraz kwaśne nuty japońskich kwiatów osmanthusa i kinmokusei. Ta zaskakująca mieszanka wyzwala w kobiecie dzikość oraz namiętność. Zapach ten stworzyliśmy specjalnie dla Ciebie zainspirowani zapachem Ultraviolet - Paco Rabanne. zapraszam 30 zł - 30 ml

Gość mulanke
no fajnie ale tta dzika namietnosc nie sprawia ze wiem jak to pachnie:) chcialabym wiedziec jaki to ma zapach:0 czy slodkawy czy taki orzezwiajacy..czy jakis inny:) opisy ze jest to jakis japonski kwaiat niestety nic mi nie mowia:P

to odwiedź najbliższą dobrą drogerię i sobie powąchaj...

Gość mulanke
dzieki...

andzia ona sie pyta o oryginalne perfumy wiec nie wciskaj jej jakis podrobek, a nie zastanawialas sie ze ona moze nie mieszka w tak duzym miescie zeby miala perfumierie z takimi zapchami pod nosem? ps zapachu sie nie da dokladnie okreslic opisem

dlatego musi powąchać, każdy zapach inaczej pachnie na innej skórze a propo FM, to są dobre podróby za dobrą cenę

Gość mulanke
ja wiem ze nie da sie opisac zapachu:) mnie chodzi tylko o rodzaj tego zapachu..do jakiej kategorii nalezy...slodkich czy innych...niestety do drogerii mam dosc daleko:( dlatego za kazde komentarze bede wdzieczna:) p.s. interesuje mnie tez jak jest przez was odbierany ten zapach:)