Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesteś beznadziejna

Jedyne co potrafisz to leżeć pode mną...

Polecane posty

Gość emphetepe
Autorko topiku... w związku a co za tym idzie i w seksi epowinnismy sie czuc przy naszym partnerzez rewelacyjnie, bez zadnych ograniczen, bez leku i spięcia ze zaraz skarci jesli Ci cos nie wyjdzie.. gdyby Twoj chłopak Cie kochał i sznował to nie to byłoby dla niego najwazniejsze a napewno nie wydzierałby sie na Ciebie w łozku upokarzajac Cie.. ja juz z takim niegdy bym nie chciała nic zaczynac... jego zachowanie to jest chmastwo ! JA bym czegos takiego nie zaakceptowała i radze Ci tez dokładnie sobie przemysl czy chcesz byc obrazana , upokarzana i dreczona psychicznie za to ze cos nie wychodzi Ci w łózku ..szczegolnie ze to ewidentnie jego wina bo zamista chwalic cie i zachecac ciepłem do chocby pozycji na jeźdźca gto on stawia wymagania .. ciekawy czy taki jest super ? bo wydaje mi sie ze wyżej sra niz dupe ma! cham! prostak! kurwa! zdenerwowałam sie..powybijac takich kutasow..

wiesz tu nie chodzi o to czy jestes dobra w lozku czy nie tylko o to ze ten facet cie wogole kompletnie nie szanuje!! jak mozan powiedziec taki tekst do kobiety, w glowie mi sie to nie miesci. jezeli po takim tekscie dalej bedziesz z nim sypiac to znaczy ze dla siebie sama rowniez nie masz szacunku...

Gość Gosssska
Prosze cie jezeli masz choc troche szacunku dla siebie samej odejdz od niego i skoro on jest w lozku taki "dobry" to niech znajdzie "rowna sobie" partnerke

Gość jesteś beznadziejna
nie wiem czy jest taki dobry , mi było z nim dobrze ale nie wiem bo nie mam przeciez porównania, z nikim innym nigdy nie byłam to nie wiem

Gość Gosssska
chodzilo mi o to ze jezeli on tak bardzo lubi cie ponizac w lozku to niech znajdzie sobie kobietke ktora to lubi i akceptuje (bo i takie sa) ale ty raczej sobie przemysl to doglebnie ja na twoim miejcu nie zostalabym ani chwili dluzej w tym zwiazku. Moj piwrwszy raz ktory mial byc taki wymarzony okazal sie totalna klapa facet nie zwracal na mnie uwagi bolalo mnie... a on dbal tylko o to zeby jemu bylo dobrze na szczescie nie jestesmy juz razem. Teraz mam faceta dla ktorego to ja bylam pierwsza kobieta i mam nadzieje ze ostatnia :) razem eksperymentujemy w lozku ale jezeli jakas pozyca mi lub jemu nie odpowiada to potrafimy to zaakceptowac.

Gość jesteś beznadziejna
ale ja byłabym w stanie zaakceptowac tą pozycje i sie jakos tego nauczyc jezeli czułabym ze mnie do niczego nie zmusza i ze nie bedzie miał znów takiej zniecierpliwionej miny:(

Gość Gosssska
seks to nie ma byc oczekiwanie na ten kulminacyjny moment oczywiscie jest to wspaniale ale nie mozemy za wszelka cene starac sie dojsc do orgazmu tu nie o to chodzi wiec nie rozumiem dlaczego on jest taki niecerpliwy. Do orgazmu powinno sie dochodzic powoli stopniowo a nie rachu ciachu i numerek zaliczony bo jutro trzeba wstac do pracy.Ja tez nie lubie kochac sie na jezdzca nie sprawia mi to takiej przyjemnosci jak wtedy gdy partner jest na mnie a dlaczego on sie uparl akurat na ta pozycje moze sprobujecie jakis innych?

Gość lanajla
coś mi się wydaje autorko, że jesteś spokojnym dziewczęciem, które za łatwo daje sobie w kaszę dmuchać. jakby mnie facet coś takiego powiedział i zachowywał się w ww. sposób to już dawno by tym moim facetem nie był. a on Toba pomiata, bo mu pozwalasz, tupnąć nogą nie umiesz. trochę asertywności kochanie, bo inaczej będą Cię krzywdzić bezkarnie.

Gość jesteś beznadziejna
najczesciej jest ta pozycja a na moje stwierdzenie ze ja jej nie bardzo lubie odpowiedział , ze mam pecha bo on ją bardzo lubi i koniec:(nie ma wcale sexu namietnego, jest tylko bardzo ostry sex albo nic. Taka kara dla mnie niby. Nie rozumiem juz nic:( lubie ostry sex ale bez przesady i o tym tez rozmawialismy to powiedział ze mam nie widziwiac i ze jestem nudna:(

Gość jesteś beznadziejna
nawet jak sie bronie to i tak on jakos tak robi ze ja ląduje na górze a on mnie przytrzymuje i ja sie nie moge uwolnic:( czuje sie okropnie

Gość Gosssska
o nie to kawal chama jest!!!! slow mi brakuje chwilowo myslalam ze moze uda wam sie isc na kompromis ale nie po tym co teraz przeczytalam i wcale nie zdziwilabym sie jakbys napisala ze cie zgwalcil bo to do tego gnojka pasuje zawsze chce miec to na co ma ochote a nie mysli o tej drugiej osobie o tej osobie ktora powinien kochac czule piescic dbac o nia przytulac glaskac po brzuszku gdy ma okres sprawiac jej przyjemnosc. Naprawde uwazam ze mimo wszystko powinnas od niego odejsc i to jak najszybciej i nie mow sobie prosze ze "jeszcze raz i odejde" musisz byc stanowcza teraz odchodze i kropka. Potem poznasz innego faceta ktory bedzie cie kochal i szanowal i wspmnisz moje slowa i bedziesz zalowala ze tyle czasu ci to zajelo by wreszcie uwolnic sie od tego tyrana

O matko, ale się zdenerwowałam!!!! Zaraz mi się przez tego dręczyciela rozboli głowa. Dorównaj mu: powiedz \"pieprz się sam, bo nie umiesz się mną zająć jak należy\".

Gość lanajla
ja Cię proszę, nie bądź kolejną ofiarą gnojka. a jak wygląda wasze życie codzienne? też jest takim tyranem i egoistą?

gratuluję, że jesteś dalej z takim skurwysynem :O :O 🖐️

Gość jesteś beznadziejna
teraz nie mam ochoty zeby mnie jakikolwiek facet dotykał:( kojazy mi sie to z przymusem i z jakims egzaminem, zamykam sie w sobie i nie chce juz:(

Gość jesteś beznadziejna
nie mieszkamy razem ale do normalnych spar tez tak podchodzi:( tzn teraz taki jest bo na poczatku był ideałem, w którym sie bardzo zakochałam:(

Gość Gosssska
ale nikt nie mowi ze masz sie od razu rzucac w ramoina innego daj sobie troche czasu poprostu pobadz troche sama ze soba. Po pierwsze musisz od niego odejsc to juz postanowione powiedz czy zgadzasz sie ze mna? potem poznaj sama siebie a ten jeden jedyny sam przyjdzie nie szukaj milosci na sile i nie boj sie jezeli bedziesz miala jakiekolwiek obawy przed stosunkiem z innym facetem poprostu powedz mu o tym jezeli facet bedzie w porzadku to uszanuje twoja decyzje i bedzie czekal tak dlugo az mu zaufasz i sie zdecydujesz i na takiego faceta wlasnie zaslugujesz. zycze ci powodzenia

Gość Kiku
Kopnij go jak najszybciej w dup**!! Znajdź mężczyznę który będzie Cię kochał i szanował. Ten Twój obecny to jakiś palant. Pokaż mu, ze jesteś wartościową kobietą i ... zostaw go dla innego. Jestem zdania, ze kobietę można nauczyć w łóżku WSZYSTKIEGO, a jeśli facet jest w łóżku d u p a, to nic się na to nie poradzi. Tak więc życzę udanego poszukiwania DOBREGO "łóżkowego nauczyciela" :-) Pozdrawiam serdecznie. P.S. A temu swojemu powiedz że jest d u p a i że ma małego :-)

Gość i ty jeszcze tego fiuta nie
rzuciłaś???????????????????????????? boże co się dzieje na tym świecie powiedz mu tak: przemyślałam całą sprawę - rzeczywiście kiepsko sobie radzę w łóżku. wszystko przez kiepskkiego nauczyciela. bo dla prawdziwego mężczyzny jest zaszczytem uczyć swoją kobietę. tylko ostatnie fujary i kutafony tego nie potrafią, zwykle przez malutkie pomoce naukowe. w związku z tym ponieważ czuję potrzebę poszerzenia moich horyzontów edukacyjnych poszukam lepszego nauczyciela a ty - WYPIERDALAJ!!!!!!! i niech to będzie wasza ostatnia rozmowa. znajdź sobie normalnego mężczyznę (takiego prawdziwego, a nie casanowę z koziej dupy).

Gość ble kobieto
co ty jeszcze robisz z tym facetem! chyba on ma niskie poczucie wartosci i chce sie podbudowac dolujac cie.

Gość croll
zgadzam sie ze powinnas odejsc, i mowie to jako facet. a teraz troszke z innej strony, widze ze jak dziewczyna ma jakies trudnosci w lozku to ... "biedactwo" , ale jak facet "cos nie tak" to beznadziejny w lozku. ale hipokryzja z was leci :o

Gość trudnosci to jedno
ale on ja zmusza do czegos czego ona nie chce- sila!

Gość jesteś beznadziejna
nie byłoby tych trudnosci gdyby mnie nie zmuszał i nie robił wszystko na siłe bo to działa w przeciwną strone , zamiast zachecac to ja sie boje i zamykam:(

Gość croll
wspolczuje, twoja wrazliwosc marnuje sie w tym zwiazku, zakoncz to.

Gość jesteś beznadziejna
jamu ta wrazliwosc przeszkadza i denerwuje go, jest oznaka słabosci

Gość jesteś beznadziejna
czy takie cos ze ja leze obok niego a on na siłe wchodzi we mnie ( przepraszam za dosadnosc wyrazen) mozna nazwac gwaltem?? on uwaza ze nie bo to mozna róznie interpretowac:(

Gość maly cycek
jak to na sile? ty mowisz ze nie chcesz a on trzyma cie sila za rece/nogi i robi swoje?

Gość jesteś beznadziejna
raz zrobił tak a kilka razy tak jak pisałam wczesniej

Gość cza było mu drugie złamać
jak dla mnie to tępa prowokacja każdy Ci pisze i radzi, a Ty w kółko to samo :O 🖐️ od początku! za mało dosadnie Ci powiedzieli :O ? czy jak.

Gość jesteś beznadziejna
to nie jest prowokacja , chciałam napisac co czuje:(