Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidlomaniaczka

Jakie sa wasze ulubine produkty z Lidla

Polecane posty

Gość Lidlomaniaczka

zawsze jak jestem w Lidlu, zwlaszcza wieczorem to sa tam tylko Polacy :) Wiec widze ze nie tylko ja lubie ten sklep. A jakie rzeczy mozecie polecic ?? Ja uwielbiem wszystkie lody i pesto sos ale taki w woreczku z lodowki.

Gość chlebowa baba
mieszanka chlebowa taka do pieczenia niestety dostepna tylko na akcjach :(

Gość ser z dziurami
surowa szynka, pizza z mozarella jest niezla tez

Gość Lidlomaniaczka
ja ta mieszanke do wypieku chleba mam caly czas - lezy kolo maki i innych porduktow. A i jeszcze pizze lubie i chlebek czosnkowy i ziolowy :)

Gość madziulkaaaaa
a ja lubie desery -takie ala budynie z owocami:-) mniaaaaaam

Gość lidlowiec z reklamowka
"zawsze jak jestem w Lidlu, zwlaszcza wieczorem to sa tam tylko Polacy " a wybierz sie w tym samycm czasie do waitrose albo M&S,Polakow ze swieca szukac. Czy to oznacza wybieramy lepsze jakosciowo produkty z LIdla??? NIE,wystarczy porownac ceny i wszytsko jasne.

nie robie tam czesto zakupow bo mam Morrisona pod nosem, ale moge polecic czekoladki z alkoholem (choc nie pamietam nazwy bo dawno ich nie mieli), czekolada niemiecka i czerwone wino Rioja. ktore jest llepsze od niektorych dwa razy drozszych. a co do ilosci Polakow to tez sie zgodze -glownie ceny nas ciagna, rzadziej jakosc.

nie chodze do lidla co prawda ale zdarzylo mi sie dwa razy byc w waitrosie i nie widze tam wielkiej roznicy poza cenami ; jarzyny owoce czy mieso takie same :)gotuje sama moze dlatego, wiec po co przeplacac ?

Gość ooooooooooooooooo000
Waitrose jest dla tych co nie maja co robic z pieniedzmi, w lidlu jak to mowimy naszym slangiem chujem smierdzi (na poczatku tam kupowalam), owszem sa produkty warte kupienia, ale unikam jak ognia robienia zakupow w kilku sklepach bo wiecej sie wtedy traci. Ja tam mam swojego morrisona jakos mi odpowiada ten sklep, maja fajne promocje np typu buy 1 get one free.

Gość boza_iskra
Gofry- dostępne w dziale pieczywo. Pizza z mozarellą rzeczywiscie mniam. Szpinak chyba tam jest tez ;) Banany bo tanie. Biala czekolada z chrupkami i orzechami. Frankwurterki. Deserki waniliowe 55 p za 4 pak. Obrazki na ściane w ramkach made in National Geographic W ogole lubie Lidla, jest tanio, smacznie i blisko ;)

Gość lidl
to taki odpowiednik naszej Biedronki - zawsze blisko :) A pamietam ze jak przyjechalam tutaj prawie 3 lata temu to byl tylko jeden w miescie a teraz juz chyba z 10 :) Ja lubie robic w nim zakupy - oczywiscie, ze kupuje rowniez w innych sklepach ale uwazam ze sa rzeczy za ktore nie warto przeplacac bo w innych sklepach sa takie same i placi sie tylko za marke a smakuja zawsze tak samo. Ja lubie takie male wafelki w czekoladzie a biala czekolada z kawalkami truskawek jest po prostu wyborna....az mi slinka cieknia na sama mysl o niej :)

pozwolcie że i ja dorzuce co nieco: śledziki w smietanie.paczki (mrożone ) z bita śmietana ,salami i wiele innych...w końcu to produkty niemieckie i czasem jakościowo lepsze niz angielskie....chociaz na morrisona nie narzekam

Gość LIDLANKA
OGÓRECZKi konserwowe,zółte sery...ryby mrożone typu filet-suuper!!

Gość ice coffee
hej. a jewst moze w lidlu ice coffe e w kartonie z Niemiec?

Gość jest
jakas ale zdaje sie tylko w malej puszcze a nie kartonie ale moze to ta sama

Gość magdalenas
Hej ja moge osobiscie polecic Lazanie w paczce. Bardzo dobra i duza 1 kg. Spokojnie dla 2 osob starczy. Pozdrawiam ze Szkocji :)

Gość a czy ktos jadl
takiego lososia zamrozonego w jednym kawalku posypanego przyprawami ? Kosztuje ok 4 czy 5 funtow za 700 g ? Tak sie zastanawiam czy go dzisiaj wlasnie kupic na obiadek ???

Gość a czy ktos jadl
dobra juz nie musze sie pytac bo kupialam tego lososia i byl bardzo smaczny ale nastepnym razem posypie go troszke jeszcze czosnkiem i ostra papryka bo wole bardziej pikantne jedzienie :)

Gość Lidlowiec
A ja pracuję w Lidlu. Strasznie ciężka robota... a najbardziej utrudniają ją klienci. Często bezczelni, pyskujący i rozwalający palety z wodami mineralnymi i napojami. Ale co mogę polecić? Teraz w Lidlu jest seria win smakowych - bardzo dobre jest z owoców Liczi. I tylko 9,99zł ;-) Poza tym są dobre pierniczki, i to, co najbardziej lubię (choć drogie to tylko tam je widziałem) białe kiełbaski grillowe. Smakują jak popularne w Niemczech Bratwursty. Świetne. W tym tygodniu była obniżka z 6,99 na 4,99 więc się nieco zaopatrzyłem. Dzisiaj mam wolne, a szkoda bo w niedzielę jest mniejszy ruch :(

Gość sprezynka
tez lubie lidla chociaz kupue tez w innych supermarketach.uwielbiam ogorki konserwowezawsze kupjemy hurtowo z chlopakiem(te malutkie i te wieksze oba rodzaje smaczne) kiedys dla porownania kupilam w asdzie 3 razy drozsze byly ochydne sam ocet w sainsburym to samo.uwielbiamm buraczki chermetycznie zamykane gotowane,na surowke pycha.franfuterki dobre.ciasteczka maslane .batony podrobka snickersa i marsa ale smaczne.moj chlopak kupuje wszelkiego rodzaju jogurty najbardziej mu smakuja takie najzwyklejsze(19 p)ja lubie white cottage -twarozek jak nasz wiejski nadaje sie do sernika i do obazankow.

Gość a ja lubie salatki
takie z szynka ogoreczkiem z majonezem :) pyszne i soki duzy wybor i tanie sa

kocham jogurt straciatella w takim ogromnym opakowaniu... Boze jaki on pyszny

kiedys jeszcze kupowałam takie bułki co sie wkłada do piekarnika na kilka minut, w środku z cebulą czy czyms innym smierdzącym cebulą, ale normalnie zajebiste

Gość nagda
kosmetyki chemia godne polecenia

Gość najlepsze sa te paczki
co guest o nich pisala... normalnie niebo w gebie :D