Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkaaaaaaa

czy wszyscy uprawiali seks przed slubem??

Polecane posty

Gość malenkaaaaaaa

czy wszyscy uprawiali seks przed slubem?? ale jesli sie kogos kocha to ciezko czekac pare lat.. co mysliice o tym??

Gość fdsdsf
``powracajac do tematu, seksu przed slubem nie uprawiaja tylko te przyglupy co nie wiedza od czego jest spowiedz przedslubna`` spowiedz jest nieważna jezeli grzeszy sie swiadomie i zrobiłoby sie to jeszcze raz gdyby byl wybor.

wszystko zalezy od wlasnego swiatopogladu... :) ja oczywiscie bym nie czekała.. :) niecierpliwa z natury jestem :P

Gość fdsdsf
spowiedz przed slubem rozgrzeszy cie przed ksiedzem ,instytucja kosciola ,ale nie przed Bogiem

Gość wsyscy
wsyscy z kafeterii uprawiali sex przed slubem! a ci niezonaci i niezamezne uprawiaja go teraz zeby sie nei spoznic! zabieraj sie do roboty!

Gość malenkaaaaaaa
:) czyli nie czekac?? :)

Gość 56876
ty sie nas pytasz czy masz sie seksic czy nie? Ile ty masz lat kobieto?

Autorko Twoje pytanie jest semantycznie niepoprawne;)

wprawil mnie pan, pani fdsfsd w niezly dylemat, grzeszyc swiadomie. Czy zaciagnawszy dziewczyne do lozka robi sie to nieswiadomie. Seks przed slubem jest poznaniem swego przyszlego, partnera. Zdarzylo sie to przed laty. Para mloda byla nad wyraz bogobojna, i czekala do pierwszego razu na noc poslubna. Wszystko przebieglo jak nalezy, wesele, po 12 w nocy pan mlody przykladnie rozdziewiczal panne mloda, nie przewidziano tylko jednego.Panna mloda miala pochwice, i sie szczepili. Przyjechalo pogotowie i pol wioski rzalo ze smiechu. Mieli pecha i tyle.

\'przyjedz do gdanska\' co będziesz sobie męczył palce na takiego geniusza jak fds, jak chce tak niech robi! mniami jeszcze potrafi zwrócić uwagę sensownie, ale mniami, też daj spokój, szkoda twoich nerwów, zaraz cię ten jegomość zwyzywa i tak się z nim kończy dzień dziecka. Niech siedzi w kościele, aż dziwne że do seminarium nie poszedł, miałby święty spokój przynajmniej, seksem by się nie przejmował, zwalić by se nie zwalił, bo to grzech i w ogóle byłby szczęśliwszy.

Gość sonix
ta ale ze niby co przez kosciol ustanowione wazne w niebie czy jakos tak :P ja niestety juz do slubu nie doczekam :P a tak na serio-seks jest dla mnie b waznym temtem i wolalbym sie takze w tej sferze dograc sie z facetem a nie po slubie se kochanka szukac