Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale dlamnie to nie takie

Czy jest tu jakaś dziewica?ale pytam poważnieczy takie jeszcze istnieją?

Polecane posty

ZAZNACZE ZE JESTEM WŁASNIE DZIEWICA CHOC NIE POWINNAM DAWNO NIA BYĆ:(

MAM 25 LAT I JESTEM NIĄ mimo ze mam faceta juz ponad 7lat:(:(to straszne:( ale niepotrafie sie z nim nagle zacząc kochac

Gość 19 ja jestem bo sie szanuje
i jestem egoistką :***********

Gość Coś podobnego
Ja mam 24,5 lat- dziewica, mam chlopaka wspanialego od 5,5 lat Nie zdecydowalam sie na penetracje bo zwyczajnie nie czuje sie gotowa, ale sex oralny czy piescczoty nie sa mi obce, od dawna, wiec blonka nie robi ze mnie swietoszki, bo swintusze do 16 roku zycia :P

Gość HGFGFFF
w listopadzie bedzie 20 latek.. :P I jeszcze sie tmam

Gość ssfdsf
tak samo ja ..mam 25 lat i oralny i analny stosuje a faceta mam od 7 lat ale na penetracje teznie gotowa jestem:(

Gość Coś podobnego
Analny to tez penetracja, odbytu ale jednak, nigdy bym sie na to nie zdecydowala, pfuj i pfle

Gość jak dajesz dupy to mozesz sie
poczuc zpenetrowana buhahahah

Gość lomatko co tówj chlop na to
do cos podobnego..czemu w tym wieku sienie kochasz..to tragiczne jest przecież:(

To nie zaden wstyd ja też miałam facetów i nadal jestem i się ciesze bo widocznie nie znalazł się ten któremu to pisane :);)

Gość okt
wasi faceci są dziwni bardzo dziwni zeby wytrzymac tak dlugo bez sexu pewnie was zdradzają a w ogole jak wy mozecie tak zyc

Gość lomatko co tówj chlop na to
mnieie zdradza facet bo mu daje .proste

Gość a ja powiem tak....
co za debilny watek. taka stara jestes a takie durne pytania zadajesz. co cie to obchodzi czy jest tu jakas dziewica? nie masz wiekszych problemow dziewczyno? to ze nikt cie nie chcial bo widocznie taka pskuda jestes i dlatego wciaz jestes dziewicą to twoj problem. weź sie lepiej czyms zajmij a nie glupoty na forum piszesz idiotko

Gość większej bzdury nie czytałam
Tak, zdradzaja, jasne I w ogole jest to tragedia i jak mozna tak zyc Puknijcie sie w glowe, glupi ludzie Widac nie macie wiekszych wartosci i priorytetow w zyciu, skoro pieprzycie takie bzdury, to jest dopiero tragedia Moj chlopak jest zadowolony, potrafie sprawic mu wielka rozkosz to jest dopiero sztuka Wy nastawiajce kapy, zeby was nie rzucil lub nie zdradzil Moj mnie kocha do tego stopnia, ze taki powod wydal by mu sie niebywale glupi, zeby mnie rzucac

Tak, oczywiscie, musi byc brzydka i glupia skoro jest dziewica, he he he Durnoty same tutaj siedza, szkoda czasu na was tracic Kapy wyruchane, he he he Musza dupy dawac inaczej facet Je rzuci, biedne :(

Gość a ja powiem tak....
do 'wiekszej bzdury nie slyszalam' na Twoim miejscu nie bylabym taka pewna milosci swojego chlopaka... wierz mi moze cie rzucic lada dzien, bez powodu. nawet jesli teraz jest kochany i mily. dlatego nie badz taka pewna milosci faceta, nigdy. ja bylam i sie na tym przejechalam, tylko Cie ostrzegam. pozdrawiam

Gość okt
trzeba byc kretynko zeby wierzyc facetowi ze cie nie zdradza!!! tymbardziej jak mu nie dajesz!! kazdy facet zdradza tylko madry facet nie da sie przylapac!! i na pewno nie jest tak pieknie jak sie tobie wydaje i ze twojemu facetowi jest to obojetne lub ze go to w ogole nie boli ze nie moze cie rznąc!!

Gość mam 52 lata
i ciagle jestem dziewica.

Trzeba byc kretynem, zeby takie bzdury pisac, nie mierz wszystkim miara swojego faceta, he he he

Gość okt
naiwna

Naiwna, moj facet by was wysmial, nawet by duzo na ten temat powiedzial, ale na prozno, bo takie kapy jak Wy by go na pewno nie zrozumialy, za glupie i zalosne na to jestescie Zalosne, dawac dupy bo jak nie dam to odejdzie To ze wiekszosc samcow taka jest nie znaczy ze moj tez, Ja sie wyrozniam wiec czemu moj facet ma sie nie wyrozniac, he he he

Gość nawet tutaj ten temat zagościł
ile można do cholery!!!!!!!!!!!!!

Gość okt
no fakt wyrozniacie sie ale glupotą i naiwnoscią!!!

Naiwnoscia i glupota to Wy, ile razy musze to powtarzac Nastawiacie kapy a i tak facet was zdradza, uroda tez wam nie pomaga, lepiej sie glupie zastanowicie dlaczego tak jest a nie pieprzcie mi bzdur ze mnie facet zdradza, nie robi tego, bo nie ma powodu, jest we mnie zapatrzony, rozkochany, innej by kijem nie dotknal a sexu mu nie brakuje, na pelna satysfkacje przyjdzie niedlugo czas, ale jeszcze nie dzis. Mozecie sobie pisac, pocieszac sie, ale mnie facet jeszcze nie zdradzil i watpie ze zrobi to w ogole, juz predzej siebie bym o to posadzila To by bylo na tyle, hie hie

Gość okt
po prostu szkoda slow!! a ja na pewno sie nie pocieszam moze ty jednak sie pocieszasz szukając wsparcia wsrod innych dziewic

Gość dawanie żeby facet nie
poszedł do innej.... żałosne jesteście dziewczyny:(

Gość haHahaHa5489
Ojojoj...wspolczuje Waszym facetą, ja w tym roku koncze 18 latek i kocham sie ze swoim pare razy w tygodniu... to jest cos cudowanego w zwiazku gdy z milosci mozna razem przezywac takie uniesienia. Wiem ze mojemu bardzo nie zalezy na seksie bo wczesniej byl 3 lata z moja "kolezanka" i na okres 3 lat potrafił wyliczyc mi na palach ile razy sie kochali... Widocznie musialo byc tak byc...ze mna jest odrobinke inaczej bo gdybysmy mogli kochalibysmy sie pare razy dziennie hihi... Nie rozumiem dziewczyn,a w sumie to juz kobiet które traca taka przyjemnosc i do az do tego wieku...

Gość haHahaHa5489
Dodam własnie ze czekam na niego.. a ciag dalszy juz chyba sie domyslacie :P

Gość czekasz na oklaski
?????