Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycuszek maly

silikonki miec bede tak sie ciesze!

Polecane posty

Gość cycuszek maly

dajcie jakies zdjecia ladnych nie wiegachnych silikonow

Gość cycuszek maly
chyba wybiore te do sztukaterii ;)

Gość super cycuszki szkoda ze tak
mało polek takie ma :(

Gość i wy jecie takie odpady
Na razie będę mieć cycuszki, o mózg będę martwiła się później. Albo........ po co mi mózg jak będe miała silikony. Tak się cieszę

Gość robcie dziewczyny cycki
jesli tylko macie kase, mozna miec i inteligencje i cycuszki!

moja dziewczyna jest okropnie niesmiala w lozku wlasnie dlatego ze ma maly biuscik! ma kompleksy przez to! chetnie jej zafunduje wieksze piersi jesli ma sie poczuc lepiej

Gość wiec uwielbiaj
jej biust to sie poczuje lepiej i pozbedzie kompleksow, tak naparwde my narzekamy, bo chcemy zaewnien ze wam sie nasze male piesi podobaja, ja tez narzekam, ale wtedy moj chlopak mowi: przestan- sa piekne i wtedy kompleks mija mi jak reka odjal,

a rob kiedy chcesz :) dziwi mnie to ze ludzie operuja nosy uszy itd ale operacja piersi w polsce nadal budzi skandal...

alez ja jej mowie ze sa sliczne a ona ze tylko tak gadam zeby ja pocieszyc...i marzy o tej operacji

Gość a ja powiem tak....
dobrze ze ja mam ladne piersi :)

Gość cycuszek maly
to sie ciesz i dziekuj matce naturze :) ja juz niedlugo tez bede sie cieszyc ze swoich

Gość cycuszek maly
i denerwuje mnie ze kazdy sztuczny biust utozsamia z taka doda na przyklad...kolejny polski stereotyp-masz sztuczne cycki jestes glupia. Tak jak rude jest wredne itd.

,,Z forum magazynu dla kobiet Kafeteria dowiadujemy się, ile kosztuje w Polsce operacja powiększania piersi (10 tys. PLN). Implanty należy wymieniać co ok. 10 lat (z uwagi na starzenie się ciała, nie samych implantów), niektóre są z dożywotnią gwarancją. \'\'

Gość gtujsryhsr
wcale nie trzeba co 10lat. w zasadzie mozna ich dożywotnio nie rusać - ewentualnie mini-liftingi starzejącej się skóry, choć niekiedy i to nie jest potrzebne

Gość deska nie przesadzaj znowu
masz biust B, to jest biust sredni, nie maly, maly to jest A i AA

Łoja, ale go w ogóle nie widać... Nie chcę być okropna, ale się zastanówcie, zanim sobie zrobicie krzywdę... Nie wiem, czy sobie zdajecie sprawę, że małe piersi też są fajne, na pewno lepsze niż po NIEUDANYM zabiegu:O A nie udaje się nawet najlepszym specjalistom ok. 15% wszystkich operacji... Oczywiście jeżeli chodzi o biust. Nie mówiąc o tym, ż etrzeba się zastanowiac nad liniką, specjalistą itd.,, bo już niejedna inteligentka nie obudziła się z narkozy:O Po co komuś sylikon, przeciez to już jest ostateczność taka zupełna? Jak się ma małe, ale łądne piersi, to szkoda się ciąć i narażać na to, ze będzie się wyglądac gorzej, bo to tez jest prawdopodobne i możliwe... Jeżeli ktoś chce, to pod moim nickiem jest mail, można mi przysłać zdjęcia swoich cycków, nie żartuję. Nie może być az tak źle. Jestem estetką, to ocenię. poważnie. Sama bym wkleiła moje, ale jednak nie mogę tego zrobić, bo się wstydzę:) Ale to nie jest tak, ze wszystkie małe piersi są be.

Gość deska jak ty mozesz
nazywac sie deska maja b?! wez nas nie doluj juz

Gość to podpucha deski
Czy wy wiecie, że jesli dziewczyna ma silikony nie powinna zajść w ciąże? Przeciez większośc dziewczyn kiedys chce mieć dzieci, chce byc matką, tylko niewielka częśc młodych kobiet rezygnuje z macierzyństwa. Więc przemyśl to dziewczyno Powodzenia:)

Żałosny temat. Silikonem nie nadrobisz braku mózgu :( Moja myszka ma piersi OK, ale nawet gdyby miała małe, nie pozwoliłbym jej na silikony. Jak bym chciał mieć plastikową dziewczynę, to bym sobie dmuchaną lalę kupił.

Gość nie pozwolilbys jej o jej
to jej cycki imbecyle co to niby znaczy nie pozwolilbys jej...zadufany w sobie dupek

A co bardziej cię wkurzyło? To, że bardziej zależy mi na zdrowiu mojej kobiety niż na wielkości jej piersi, czy to, że napisałem co myślę o autorce tematu? Jakim trzeba być pustakiem, żeby obwieszczać całemu światu swoją radość z rychłego posiadania silikonu. Żenada :( Temat idealny do BRAVO GIRL

Gość facet swojej dziewczyny
moja dziewczyna bedzie miala niedlugo wymarzone piersi i widze jak sie cieszy. Ja gdybym mial malego siusiaka i kompleksy z tego powodu tez cieszylbym sie jak dziecko z mozliwosci pozbycia sie ich. Ale coz...niektorzy nie maja na tyle wyobrazni by wczuc sie w sytuacje innych. Najlatwiej jest skrytykowac.

Gość MUMRY
dziewcze sie cieszy wiec dzieli sie swoja radoscia, tyle. A jesli komus temat wydaje sie glupi to po co wchodzi i czyta?

Gość cycuszek maly
Wpadłam na pomysł żeby zamontować sobie też sztuczną pochwę pod lewą pachą. Nie mogę się tylko zdecydować, czy o aromacie rtuskawkowym, czy może czekoladowym. Jak myślicie?