Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaiza

Jak powinna się zachowywać na randce kobieta???

Polecane posty

Gość aniaiza

Jak powinna się zachowywać na randce kobieta, żeby facet chciał się z nią umówić jeszcze raz? Koniecznie chcemy to wiedzieć!!!!!

Gość passe passe
ja nie chce tego wiedziec bo randki sa juz passe:P

Gość czeba być sobą
😡🖐️

Gość Pawełek 23
Nie idz z nim do lozka

Powinna być naturalna i nie udawać, to najważniejsze. I nie próbować się na siłę przypodobać. Zresztą to dotyczy obu stron.

i zapomniałem dodać - pod żadnym pozorem nie poruszać tematów swoich byłych facetów, nie narzekać na nich i nie pytac o byłe kobiety faceta, z którym się spotykacie. Bo taka jedna mnie kiedyś strasznie zniechęciła tym, że na 1 randce narzekała jak to ją faceci nie skrzywdzili. Nie wiem czego ona oczekiwała, że będę jej współczuł praktycznie jej nie znając?

Gość Magda101010101
Zazwyczaj na randce wydaje mi sie że robię z siebie idiotkę - nie wiem czemu tak to wychodzi ale takie mam wrażenie. Czasami śmieję się z byle czego i nie potrafię tego powstrzymać. Tak samo z rozmową - wydaje mi się że gadam straszne głupoty a facet myśli : oo qrwa co mnie to interesuje? Może to sobie wyolbrzymiam bo nigdy mi się nie zdarzyło tak żebym poszła z facetem na randke raz i nigdy więcej, zawsze było coś dalej; powiedzcie mi o waszych odczuciach po randce (dotyczące waszego zachowania)

Gość żubrówka z okiem jabłkowym ...
Moja pierwsza randka z obecnym mężczyzną :) Bylismy oboje bardzo zdenerwowani poniewaz nigdy wczesniej się nie widzieliśmy. Poznalismy się na jednym z portali netowych, później krótko rozmawialiśmy na gg i przez telefon. Ja, zniechęcona takimi kontaktami postanowiłam szybko umówić się aby mieć już to zasobą i zapomnieć o facecie. Dobrze że zamówiłam capucino z ogromną pianką to miałam w czym mieszać, i mieszałam tak że cała piana zniknęła. Za cholerę nie pamiętam jakie bzdury plotłam. Chyba jednak nie było tak źle bo oboje chcieliśmy się nadal spotykać.Teraz oboje wspominamy nasze zdenerwowanie z uśmiechem i bardzo miło. Jesteśmy już ze sobą ponad rok.

powinna sie zachowywac naturalnie i byc soba dzizus to takie trudne? jak sie komus nie spodoba to wypad z baru i tyle

Na pierwszej randce z Moim Kochanym byłam strasznie zakłopotana, bo On ciągle ziewał! Myślałam, że po prostu jest mu tak strasznie nudno, a zapomniałam, że wrócił z Zakopanego o 3 nad ranem :) i jeszcze przyjechał do szkoły (byliśmy licealistami) na rowerze (17km) bo tak bardzo chciał mnie zobaczyć. Na dodatek było strasznie zimno, zmokliśmy więc wyglądałam okropnie, i spędziliśmy to popołudnie w pizzerii, bo nawet nie dało się wyjść na dwór... To była najkoszmarniejsza randka w moim życiu, wszystkie nasze plany szlag trafił, a związek trwa 3 lata. Po prostu szaleliśmy za sobą i nic nam nie przeszkadzało w ten dzień:)

Gość nie powinno sie rozmawiac
o swoich problemach (zarowno facet jak i kobieta), bo to po prostu zniecheca.

Gość no comment
nie udawac wielkiego zainteresowania za kazdym razem kiedy facet cos powie. Chodzi o to, kiedy facet mowi jakas pierdolke np. "W sobote bylem u kuzynki pomoc jej w czyms", a kobieta na to z pelnym zaangazowaniem" Naprawde! Szalenie interesujace!!"

Gość upppa uppppa
no dawajcie!:D

Gość adsfadf
😡

Gość ukaz carski
Kobieta na randce powinna mieć wygląd lichy i durnowaty, żeby swoim pojmowaniem istoty sprawy nie peszyć chłopaka...

Gość jasne..
ja mam lichy durnowaty i od razu nogi rozkladam.Po co ma ktoś kota w worku kupować?

Gość Ciekawska Hania
A co to znaczy, ze powinno się być naturalną ? Mozna puszczać baki i bekać ?

Gość Idź z nim do łóżka
:) Faceci to lubią!!!

Gość Jeszcze........

Gość kwiat jemioly
ja na swojej pierwszej randce o malo co nie przespalam sie ....w ostatniej chwili sie powstrzymalismy. ale chyba nie pomyslal o mnie zle bo zostal mim mezem.

Gość do kwiata jemioły
ale dalej ze sobą nie śpicie ?