victoriaKiwi 0 Napisano Maj 22, 2007 mam 15 lat i chciałabym zacząć pracować. tak zeby dorabiac sobie do kieszonkowego. nie wiem co mogłabym robic... interesuje sie modą, zakupami itp. słyszałam ze sa dziewczyny ktore pracują dla znanych sklepów i dostają ciuchy kótre muszą nosic i promować... bardzo chciałybysmy z moja kolezanką zacząć od zaraz... mam jeszcze pytanie czy w moim wieku mgłabym zajmowac sie dziecmi itp...?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość już a nie jush Napisano Maj 22, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeeeee Napisano Maj 23, 2007 tak naprawde w zadnym wieku nie mozesz zajac sie dziecmi, ale poniewaz szara strefa kwitnie, to 18 lat. oficjalnie pracowac moga maloletni od 16 lat. ponizej - wylacznie za zgoda rodzicow lub opiekunow prawnych. nawet jako wieszak na ubrania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a rozdawanie ulotek Napisano Maj 23, 2007 to nie łaska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach