Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tinkiłinki

dziewczyny co wy na to?

Polecane posty

Gość tinkiłinki
dzięki dziewczyny. lepiej mi wiedząc, że nie tylko ja tak myślę.

Gość do gkakka
czołgistka - może i porównują, ale każdy kto ma za krzty szacunku dla danej osoby, zachowa spostrzeżenia dla siebie, bo niby co one wniosą? przecież lepiej powiedzieć (to jest "krytyka") - "bardziej podobasz mi się w spodniach", niż (porównanie) "nie podobasz mi się w spodniach, bo nie masz tak nieziemsko długich i ładnych nóg jak Ania z mojej grupy:O".

Gość do gkakka
niż "nie podobasz mi się w spónicy..."

ale pzrecież partner może powiedziec to w innyc sposób, np: \" ale seksowanie wyglądasz w tej sukience, lub w tym kompleciku\" i nie musi bezpośrednio oznajmiać, ale może dyskretnie, prawda?

Gość tinkiłinki
powiedział jeszcze, że jesteśmy(kobiety) bardziej przewrażliwione na punktu wyglądu bo w dużej mierze zależy od tego czy znajdziemy faceta czy nie. dlatego jesteśmy zazdrosne, że inne są ładniejsze od nas:(

ale mamy atuty, swoje własne inwidualne, i ważne żebyśmy były sobą.. pozatym wiemy co w nas jest najlepsze np: że mamy ładne ramiona i możliwość ich odsłonięcia, lub biust, ktory uwage skupia, nogi , jest wiele przykładów niezliczonych- nie jesteśmy takie same i to jest piękne, ale warto popatrzeć w lustro i pomyśleć : aaa fajne mam nogi , trzeba je odsłonić, w końcu to nas kobiety nazywają -pruderyjne, prowokujące,

Gość tinkiłinki
ale ja nie mam zbyt zgrabnych nóg:( i nie mam zbyt dużych piersi:(

Gość tinkiłinki
gdybym była lepiej wyposażona to może by mnie to tak nie dotknęło

napewno masz... głowa do gory spinamy pośladki ... i walczymy.. nie badźmy zwykłe, bo inaczej przysłonią nas te \"niby niezykłe\" nawet nie macie pojęcia ile taka \"kobieta Kokietka\" -ma w sobie sprzeczności, jak się czuje , gdy idac ulica czuje spojrzenia na każdym centymetrze ciała,czy czuje się lepiej- nie wiem, jak momentami jest rozdarta wewnętrznie kobieta zadbana(słowa mężczyzn) i ELEGANCKA to jest to:]

Gość tinkiłinki
czołgista - pocieszyłaś mnie. tyle, że ona jest modelką:(

Gość tinkiłinki
dobra, spinam pośladki:) będzie dobrze:)

a tam moze se być i potahontaz, jak czujesz sie nie dobrze z człowoiekiem z którym jesteś, bo ciągle masz wyrzuty na temat swojego wyglądu to coś tu jest nie tak.. wóz albo przewóz- miłość i oddanie,szacunek i docenienie partnerki i AKCEPTACJA., lub życie z męczyzną po którym nie można spodziewac się powyższych wartości-lecz to już nie miłość, ORAZ TEGO ZE TRWANIE PRZY NIM TO JEDYNIE WYRZECZENIA

skoro tak Ci powiedział facet, to szkoda ze nie przeczytałas książki : dlaczego mężczyźni poślubiaja zołzy\" jest tam wyraźnie napisane, że zaden facet nie powiedział by tak wprost , jakby nie chciał wzbudzic zazdrości w dziewczynie, bo to jakby przyznal sie do zdrady:) mogłas mu na to odpowiedzieć, wiesz...a u mnie w pracy jest taki boski facet, ze ciągle mu sie przyglądam:)

i właśnie CZASEM może to chodzi.. czasem trzeba wywołać wojnę,żeby zapanował spokój :)):))))

Gość nieprzewrazliwiona
niektore dziewuchy to faktycznie lubia byc wychwalane i mysla ze sa najpiekniejsze. przeciez Twoj facet zwrocil uwage tylko na jej powierzchownosc, zewnetrzny wyglad, skoro piszesz ze wiesz ze nie jestes najpiekniejsza to zgadzasz sie ze swoim facetem ze sa od Ciebie ladniejsze. ale to Ciebie przeciez Twoj chlopak kocha a nie ja wiec nie rozumiem. ja wiem ze troche mogla ta uwaga urazic ale nie zeby zaraz afere robic. a jakby zachowal te uwage dla siebie? to co z tego? i tak pomyslalby ze tamta jest ladna tylko bys o tym nie wiedziala. ja bym wolala zeby mi facet powiedzial bo to faktycznie by swiadczylo o dobrym kontakcie. tyle

a jeśli facet, powiedział mi ze nie jestem ładna itp. to bym bez słowa odeszła i nie chciał go więcej widzieć, bo to jest wstrętne chamstwo!!! i nie rozumiem ze jeszcze możesz po takim czyms z nim być...:(

i każda kobieta jest ładna,zalezy tylko od gudtu mężczyzny, a on zahował sie jakby chcial Cie do trumny połozyć.......trzeba było mu powiedziec to znajdz sobie ładniejszą i odejdz....boże nie zniosłabym jakby tak do mnie facet powiedział!!!!!

Gość nieprzewrazliwiona
wlasnie chcialam powiedziec ze niedlugo przez takie teksty beda sie zwiazki rozpadac i prosze znalazla sie :) jakby chcial to by juz odszedl, jak widac podobasz mu sie bardziej nie tylko pod wzgledem wygladu niz ta "ladna". wstyd. znajdzcie sobie ksiecia na bialym rumaku albo jeszcze lepiej lusterko ktore "prawde wam powie" :):)

Gość tinkiłinki
do nieprzewrażliwiona pewnie masz rację, ale nic na to nie poradzę, że tak zareagowałam. afery wielkiej nie zrobiłam tylko trochę zrobiło mi się smutno. ale dzisiaj jest już ok. nie ma co się przejmować na dłużej takimi pierdołami. wiem, że bardzo mnie kocha i że bardzo mu się podobam:)

Gość darr
a jak kobieta mowi facetowi, ze jest chudy, a inni są przypakowani, to jest wszystko OK? Albo (pomijajac wyglad) ze ten, czy tamten kupil sobie nowy samochod, a ty zadnego nie masz, to tez jest w porzadku? to dziala w obie strony, drogie Panie.

Gość tinkiłinki
pewnie,że nie jest ok. tylko, że ja mu nie mówię takich rzeczy bo to nic dobrego do związku nie wnosi.

Gość darr
Oczywiscie mowia to niby w zartach, z usmiechem, ale i tak wiem, ze gdyby tylko mogly, to odeszly by do innego.

Gość darr
tinkiłinki - moze Ty nie mowisz, ale sa takie, ktore mowia. Tak samo jest z facetami, jedni powiedza wprost, inni przemilcza.

Gość tinkiłinki
od jutra biorę się porządnie za siebie, już nie spojrzy na żadną inną:)

Gość tinkiłinki
to prawda darr, są takie, które wiele oczekują a same dają niewiele.

u nas w zwiazku jest inaczej..to ja sie zachwycam pieknymi kobietami..lubie takie ogladac.. moj chlopak tego nie robi( przynajmniej przy mnie), chyba ze chce celowo wzbudzic zazdrosc...