Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Czy facetowi wypada płakać??

Polecane posty

Gość Anka...
Raczej nie,to niemęskie

A dlaczegóż by nie? Oczywiście, że wypada. Nie rozumiem tego mitu, że mężczyzna - to nie płacze.

Gość
kiedys na samym poczatku mojego zwiazku , mielismy dosc duze nieporozumienie , ja pelna zalu , wygarnelam mu co nie co , a on sie poplakal, w zyciu nie bylo mi tak przykro jak wtedy , pierwszyraz widzialam , zeby facet plakal , i wtedy wlasnie doszlo do mnie , ze on naprawde mnie kocha , i ze moje slowa mocno go zranily :( to byl 1 i zarazem ostatni raz , kiedy on plakal , bo (odpukac) takich nieporozumien juz miedzy nami nie ma :)

Gość dla mnie ...
pewnie, ze wypada plakac facetowi. Przynajmniej wiadomo, ze mezczyzna ma uczucia.

Gość dla mnie ...
no to znaczy ze potrafisz wspolodczuwac. Ja sie zaraz porycze, a nie poplacze, bo moj facet jest nienormalny, takie rzeczy mi pisze :(

Gość wypada..
:)

Gość czeba być sobą
nie widzę w tym niczego niemęskiego 🖐️

Gość gfer
mnie czasem tez atakuje .JAk jestem pijany to najczesciej.

Gość ...........oj............
u mnie męski płacz nie wzbudza litości tylko powoduje obrzydzenie chociaż nie, na mnie w ogóle cudzy płacz nie działa

Gość gfer
po trzezwemu nie potrafie

otóż to Tańcząca

Gość gfer
placz nie ma powodowac litosci .Mezczyzni nie placza tak jak dzieci czy kobiety by wzbudzic litosc lub cos wymoc.Placz taki nastepuje w ostatecznosci gdy czlowiek czuje swoja bezsilnosc

Gość gfer
mojego tez nikt nie widział

Gość gfer
zreszta to nie jest placz jak u kobiet tymu wycie i zalewanie sie lzami. Gdy placze na moich oczach pojawiaja sie łzy nie ma jęku i zadnych odglosow .

zdziwiłbyś się gfer. znam paru "mężczyzn" którzy w ten sposób manipulują swoimi kobietami

Gość gfer
mojego płaczu nikt nie widział wiec to manipulacja jest wykluczona :)

a ja właśnie takim płaczem się brzydzę (manipulującym) :) ze wzruszenia ryczcie sobie ile wlezie

Ja rowniez uwazam ze wypada, jak najbardziej. Moj facet plakal kilka razy, np. razem plakalismy ze szczescia :) kiedys plakal tez bo bardzo mnie zranil i chcial przeprosic i bal sie ze mu nie wybacze. Raz plakal tez jak dowiedzial sie o czyms bardzo przykrym. Wcale nie mysle ze jest niemeski, po prostu wiem ze ma uczucia i jest normalnym czlowiekiem...

Gość gfer
wstydzilbym sie plakac przy kimkolwiiek.

w ogóle co to za ocenianie, czy wypada czy nie wypada... facet czy dziewczyna, przecież jestesmy tylko ludźmi, a łzy są jak bajbardzie ludzkie... to stereotyp, któregomkompletnie nie rozumiem, a myslę ze wielu tak sie wryło w swiadomosc, jakby łza w oku faceta była zbrodnią :O wiec mnie nikt nie przekona ze to niemęskie, potrafie docenic to ze facet potrafi sie wzruszyć, czy popłakać oczywiscie tak jak ktoś napisał, nie oznacza to ze ma sie mazać, czy płakac bez powodu, to juz inna kwestia, czuje lekki niesmak, jak facet udaje twardziela i uwaza ze łzy to cos co facetowi nie \"przystoi\" poprostu stereotyp pozdro ciepłe

Gość gfer
ja nie udaje twardziela ,ale wstydzilbym sie zaplakac przed kobieta.

mysle ze niepotrzebnie bys się obawiał, ale masz do tego prawo mnie chodziło takze o takich \"twardzieli\" którzy mają tak wpojone do główek, ze wg nich samych to oznaka słabosci i nawet w samotnosci by sie powstzrymywali, ale tego co kto robi jak jest sam nikt nie wie:P jednymsłowem, jeśli chodzi o mnie, to ja odpowiem ze dla mnie to nic szokujacegio, jak sie facet wzruszy czy z jakiegoś powodu sie popłacze, ze szceścia, ze smutku... to jest normalne