Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hot boy

czy wygladałem jak pajac?

Polecane posty

Gość hot boy

witam! mam do Was takie pytanie, mianowicie .... umowiłem sie z pewną dziewczyna na pierwsze spotkanie, przyjechała ona do mojego miasta i mielismy sie spotkac na dworcu, (nastepnie miałem ją odprowadzic do rodziny). było dośc chłodna noc. chciałem niebanalanie wygladac.... więc ubrałem się w: czarne półbuty z czubem, ciemno granatowe (lekko sprane z przodu) jeansy, białą bluze oraz czarną marynarkę w delikatne paseczki oraz czapkę. dowiedziałem sie ze określiła moj ubiór jako strasznie wiesniacki ze wygladałem jak pajac :O czy rowniez tak uwazacie? totalne bezguscie jest ze mnie? to linki do czapki: http://www.allegro.pl/item195366947_diverse_czapka_czapeczka_super_.html do bluzy: http://www.allegro.pl/item195498330_h_m_super_biala_bluzka_bluza_longsleeve.html i butów: http://www.allegro.pl/item196408044_modne_czarne_polbuty_roz_41_od_1_zl_bcm_.html

Gość nieistotna
Mi się taki styl zdecydowanie nie podoba. Zwłaszcza buty z czubem. Ale to tylko moje zdanie

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyy
No trochę. Wyglądałeś jak dres, który próbuje na chwilę przestać być dresem. A to takim zbiegiem okoliczności te Twoje ciuchy na allegro znalazłeś? Tak z ciekawości

Gość o rzeszty
szczerze mowiac, to tak ... czapka, jak dla malolata, buty jak dla suteryniarza, bluzka jak do spania ... marynarka jeszcze nie pokazales ;) ale to tylko moje zdanie, moze wg. gusty innych ludzi takie polaczenie stylow kazdy z innej manki jest gustowne i na czasie :)

Gość Ona-1984
Wg mnie mogles ciekawie wygladac. Buty sa ok, bluza tez, czapka mniej mi sie podoba tylko :) Na moj gust dziewczyna nie miala sie do czego przyczepic wiec skrytykowala Twoj ubior. I nie bylo to zbyt mile, mogla przeciez zachowac dla siebie takie komentarze. Nie martw sie :) Na pewno inna dziewczyna Cie zaakceptuje.

Gość ale przeciez cham
wyglada na to, ze masz fizjonomie dreska, a tego nie zmienia nawet czarne polbuty🖐️

Gość hot boy
z tym allegro to akurat taki fuks ze identyczne rzeczy były :) podobnej marynarki znależc nie mogłem :P no cóz.. Wasze opinie są dośc brutalne....ale dziekuje za wypowiedz!

Gość ANIA5678
nie jak pajac :) tylko ta czapka by mnie przerazila.. :O to nie moj gust/styl :) poza tym to ladnie musialo to wygladac :) ale wiesz co, skoro ta laska nie docenila Twoich staran.. a zreszta.. nie wiem. wazne ze Ty sie dobrze czules bedac tak ubrany :) pozdrawiam 🖐️ p.s. poco Ci ta czapka?!

Gość hot boy
ludzie... skad opinia ze jestem dresem? nie mam zadnej dziary, pit bulla, nie jezdze BMKą... mam włosy na głowie i obecnie jestem tuz przed obroną pracy magisterskiej.... rozumiem gdyby bluza z kapturem i adidaski...

Gość ale przeciez cham
ale dres pozostanie dresem nawet w bialym obcislym sweterku i czarnych polbutach:P wielu pseudointeligentow tez jest dresami...widac ta laska byla czujna i nie dala sie zwiesc;)

Gość znająca się
Ludzie bywają złośliwi czasem...poza tym może w ten sposób wyładowują swoją frustrację ;) a Ty sam się prosiłeś o komenatrze więc widzisz. Wg mnie nie wyglądałeś jak "dres". Było pewnie bardzo OK, tylko własnie, może niepotrzebnie czapeczka :D. A wiesz, może ta dziewczyna właśnie oczekiwała na dresiarza w adidaskach, bluzie z kapturem i ortalionach? :D Nie dziwne, że uznała więc Twój strój za śmieszny - także luz :D

Gość hot boy
alez ja nie mam do nikogo z Was pretensji! nawet do tych co wytykają mi to ze jestem penerem, dresem... chodziło mi o szczere opinie! sam nie wiem po cholere założyłem tą czapke...

Gość ANIA5678
nie martw sie :) nie bylo zle.. chyba tylko ja nie mialam skojazenia z dresem :) dres jak na moj gust troche inaczej sie ubiera :O w kazdym razie czapke mogles sobie darowac :) poza tym fajnie to chyba wygladalo :)

Gość ANIA5678
oo tez pomyslalam o poznaniu :)

Gość ANIA5678
widzisz autorze.. ile postow niemal tyle samo opini :) jadym bardziej czapka innym bluza sie podobala.. 3 osoby i 5 gustów :D

Gość hot boy
hehe BINGO!!! jestem z Poznania! a można wiedzieć jakie słowa Was naprowadziły?

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyy
No to właśnie przez tą czapkę skojarzyłeś mi się z dresem, co ona tam ma jakiegoś tribala czy coś? Dresiarze zakładają różne koszulki i inne takie z tribalami kiedy idą na impreze, bo w dresie by ich nie wpyścili:P

Gość hot boy
yyyyyyyyyyy w sumie to masz chyba racje! teraz tak po glębszym zastanowieniu sie dochodze do wniosku ze faktycznie takie czapeczki dresy zakładają jak idą do klubu itp.

mnie taka czapka nie kojarzy sie z dresem..ale to chyba dlatego, ze nie chodze do klubow;)

Gość wielki cyc
e tam, jak dla mnie to w porządku - no oprócz tej czapki ;)

Gość ANIA5678
penerem tylko w poznaniu tak mowia :) jeszcze mogles TEJ napisac :D bo co jestem w Pozaniu to tylko tej slysze :) i zamiast "trzy" to "czy" "trzeba" - "czeba" :D ale i tak Was lubie :) dobrej nocy