Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiuleczka-

Prosze o pomoc w tłumaczeniu -

Polecane posty

Gość Kasiuleczka-

Z racji tego że niemieckiego nienawidze tak też nie do konca rozumiem co zostało mi napisane w mailu. Jesto to dla mnie bardzo ważne i proszę o pomoc. Oto tekst maila: Wir haben bei der Übernahme der Domain domena.com feststellen müssen, dass die Domain auf Status REGISTRAR-LOCK steht. Dieser muss für einen Transfer vom jetzigen Provider auf ACTIVE geändert werden. Bitten Sie Ihren Kunden, dies beim jetzigen Provider anzufordern. Klären Sie dabei auch folgende Fragen: - Ist die Domain beim alten Provider ordnungsgemäss gekündigt worden? - Hat der alte Provider die Kündigung bestätigt / erhalten? - Hat der Kunde auf Rückfragen des Providers nicht reagiert? Bitte informieren Sie uns, wann wir für diese Domain einen neuen Transferantrag starten können (beim Provider erfragen).

Gość jak nie nawidzisz
tego jezyka to po co piszesz, oj nie ladnie tak sie wypowiadac na forum__ zastanow sie czy bedzie ktos chetny Ci pomoc, ale zycze Ci tego__ pozdrawiam.

Gość do jak nie nawidzisz
ty nawet polskiego nie znasz :-0

Gość Kasiuleczka-
piszę prawdę czy to coś złego???Niestety nie ja jestem autorem tego maila do mnie no ale niestety musze go przetłumaczyć ale nie znam na tyle języka żebym mogła to poprawnie zrobić. Dlatego proszę wszystkich łaskawców o pomoc ;-) Bitte;-)

Gość Kasiuleczka-
pomoze ktoś????

Gość Kasiuleczka-
uppp

Gość Kasiuleczka-
proszę o pomoc.bardzo wazne jest to dla mnie

Gość Kasiuleczka-
pomocy