Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssddgg

Która z Was maluje paznkocie u nóg na CIEMNY KOLOR ?

Polecane posty

Gość ssddgg

Powiedzcie jak to robicie ze wyglada to ładnie. Cholera u mnie lakier jest jakby nierowno polozony, widac takie smugi, i nie wiem czy to moze byc wina lakieru ??? Poza tym jak sobie radzicie z okolicami paznkoci ktore chcac nie chcac sa ubabrane lakierem, jak to usunac aby jednoczesnie nie zmazac tego co juz sie wymalowalo na poznokciu?

Gość proste jak drut
Najpierw wycinanie skórek, polerka do paznokci, poznij lakier, a pozostałości wokół paznokci usuwam watką nawiniętą na wykałaczkę i zamoczoną w zmywaczu. ot cała filozofia.

Gość ssddgg
Ale skad te smugi lakieru ? Uzylam polerki i plytka paznokcia wydaje sie gladka.

Gość hania frania
ja malowalam ale przy duzym slonku nie polecam bo barwi plykke paznokcia na zolto fuj potem brzydko wyglada i trzeba sokiem z cytryny szorowac

Gość french
najbardziej uniwersalny i pasujacy do wszytskiego jest klasyczny french, nie barwi, łatwo go zrobić i ślicznie, naturalnie wygląda

Gość ja uważam..
że frencz nie ładnie wygląda na poznokciach od nóg. najładniej wygladaja deilkatne, pastelowe kolorki.

Gość jeśli lakier BARWI
paznokcie, trzeba używać bezbarwnego podkładowego Nie podoba mi się frencz u nóg. Jeśli już, to naturalne.

French i inne jasne kolorki ładnie wygląda na opalonych stopach. Przy bladej skórze ładnie wyglądają ciemne kolory. Ja często maluję paznokcie na bordo albo ciemny fiolet, a pod spód kładę jedną warstwę bezbarwnego lakieru z Inglota, i wtedy płytka nie jest żółta po zmyciu lakieru. Jeżeli skórki mi się wypaprają, to po wzięciu prysznica po prostu delikatnie ten lakier z nich zdrapuję i jest ok.

Gość niebieskoookaa22
ja nie maluję chociaż zamierzam machnąć sobie na taki zgaszony róż:P;)

ja maluję na czarno i żadnych smug nie widzę. może na mało ciemny kolor malujesz? ;) ubrabrane palce zmywam zmywaczem na oskubanym waciku kosmetycznym. a żółtej płytki nie zauważyłam, może dlatego że maluję paznokcie u nóg tylko do sandałków latem, może nie mają czasu złapać tego kolorku? francuskiego na stopach też nie lubię, wygląda jakby ktoś zapuścił pazury u nóg :o