Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Mucha*

kremy brązujące - kto uzywa?

Polecane posty

od zeszłego roku wszędzie reklamowane sa kremy lekko opalające np. Dove, Garnier, Nivea, Johnson i inne te z serii \"skór amuśnięta słońcem\" uzywacie ich? jakie jest wasze zdanie o nich? który najlepszy? ja mam Nivea, do jasnej karnacji, jestem bardzo zadowolona z efektu, jest naturlany i równomierny (pomijam pierwszy dzień, kiedy posmarowałam się niedbale, bo nie sądziłam, ze efekt będzie aż tak widoczny ;) mam tylko jedno ale: brudzi białe staniki smaruje sie wieczorem przed snem, ale mimo wszystko po całym dniu stanik jest żółtawy spiera się bardzo dobrze, be zsladu, ale wkurza mnie to!

ja zawsze uzywałam garniera ale teraz dla przekory kupilam nivea do sredniej karnacji i jak dla mnie to jednak porazka,robi smugi,brudzi staniki i w ogóle skora po kilku gofdzinach pachnie po nim jak po samoopalaczu(czyli brzydko) wracam jednak do garniera...

hmm, garnier mówisz jak nie brudzi to git :) ja się wacham nad zakupem nastepnym razem dove z rozświetlaczem ktoś uzywa tego?

ja zamowilam teraz z Avonu spraj brązujący z roswietlaczem zobaczymy co to za cudenko bedzie

uzywam NIVEA do jasnej karnacji i nadal jestem blada jak trup no moze troszke ciemniejsza ale bardzo lekko .odradzam.polecam samoopalacze gdzie efekty widac z daleka

Gość hania frania
ja mam balsam nivea no coz efektow nie widze....chyba ze 3 razy dziennie sie posmaruje to na drugi dzien cos niecos widac. mam tez Loreal do twarzy (jasnej) tez ta sama opinia 3 warstwy i efekt widoczny

widziałam w tym najnowszysm katalogu ale ja jestem niecierpliwa, na avon czekac mi sie nie chce pozatym kosztuje ok 30 zl jesli sie nie myle, te w sklepach sa po ok 20, po co przeplacac

no to dziwne, ze ja widze efekt nivea :) nie chce uzywac tradycyjnego samoopalacza, boje sie ze bede pomaranczowa i w smugi, nigdy nie uzywalam, ale na mojej bladej cerze pewnie by tak bylo - znam kilka \"ofiar\" samoopalacza :)

Gość hania frania
samoopalacz to smugi smugi i raz jeszcze smugi

Gość aaaaaaaaaaaaaaaa
Ja tydzień temu kupiłam Nivea do ciemnej karnacji - wcześniej opaliłam się na słońcu, jak do tej pory zauważyłam drobne plamki na piersi, poza tym pachnie samoopalaczem po kilku godzinach. Proszę o polecenie czegoś innego...

Gość Garnier..
ja uzywam Garnier- jest rewelacyjny- nie robi smug- i co najwazniejsze wyglada jak naturalna opalenizna- brazowa- kiedys nie moglam nigdzie znalesc mojego garniera i kupilam J&J- bylam strasznie niezadowolona- zostawial smugi- a co najgorsze "opalenizna" byla żołta... co strasznie brzydko i nienaturalnie wygladalo!!! JA POLECAM GARNIER- skora musnieta sloncem!!!

Gość jojo se se
a to trzeci na to bys zniknela i nie trula idz w pole to sie opalisz nadeta paniusio!!!!!!!!!!!!!

Gość jesli masz drobne piersi
J&J smierdzi 😠

Gość ja też Garnier..
ja też polecam Garnier - skóra muśnięta słońcem. Mam bardzo bladą skórę i po kilku dniach zastosowania balsamu już widać efekt. Jestem lekko brązowa, nie ma żadnych plam ani smug i nie brudzi ubrań a po za tym świetnie nawilża skórę.

Ja używam Dove rozświetlającego. Moim zdaniem jest dobry. Nie wiem jaki daje efekt opalenizny, bo używam po solarium. Jeśli chodzi o rozświetlenie, to efekt jest fajny. Drobinki sa takie maleńkie i pięknie się mienią w słońcu.

Gość jojo se se
na nadete tez!!!!!!!!!!!!buuuuuuuuuuuuuu

Gość hania frania
jojo se se a co ty na kobiecym topiku szukasz............???????????

Gość jojo se se
to pekaj jednej wariatki mniej!!!!!!A szukam mojej kobiety.....bo sie zagubila.........a co cie to zreszta nastepna nadeta!!!!!!!buuuuuuuuuu

Gość pytankooooo
Czy kremy brązujące mają podobne działanie jak samoopalacz?? Zastanawiam się skąd się bierze ta opalenizna....

Gość pomocna duszyczka
tak to samo dzialanie opalenizna pochodzi od skladnika dha ktory jest w samoopalaczach i balsamach brazujacych z tym ze w tych ostatnich w mneijszej ilosci .

Gość dove do ciemnej karnacji

Ja mam Garniera, efekt dobry ale jakoś słabo się wchłania, a ja nie lubię tłustych rąk, nóg.... ogólnie chyba one wszystkie pozostawią taką tłusta wartwę, wiec głos na Garnier.