Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszka-nie-manna

Kaszka na mamusinym mleku

Polecane posty

Gość kaszka-nie-manna

Mam dylemat - czy podgrzewac i jak bardzo podgrzewac ta mniej wiecej lyzke stolowa odciagnietego mleka zeby maluszkowi dac do sprobowania pierwszej kaszki???? dzieki za pomoc :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
hmm..żeby kaszka ryżowa się porządnie zrobiła potrzeba wysokiej temp. Wydawało mi się bezsensem gotowanie mojego mleka..przecież nie miałoby żadnych wartości. Więc kaszkę rozrabiałam z gorącą wodą, jak nasiąkła dodawałam mojego mleka.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kaszka-nie-manna
dzieki Mama trojeczki, ten wariant tez bralam pod uwage :D tylko zastanawialam sie czy zadziala - skoro mowisz ze tak, to zaraz sprobuje :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Może ktoś ma lepszy pomysł. Mi zabrakło argumentów na gotowanie mleka, które jest \"doskonałe\" takie jakie jest;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×