Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani pieprzykowa

co robić?????

Polecane posty

Gość pani pieprzykowa

Witajcie, bardzo prosze was o pomoc. Niewiem jaka jest tego przyczyna, ale od jakiegoś czasu wychodzi mi strasznie dużo pieprzyków na całym ciele. Niewiem dlaczego, nie opalam się od ostatnich wakacji, a w oczach widać jak codziennie pojawia się kilka nowych. niedługo cała będę nimi pokryta. jaka może byc przyczyna, Kiedyś pytałam dermatologa, ale powiedziął że pieprzyli to rzecz genetyczna. ale u mnie nikt nie ma ich aż tyle.....

Gość Kiniaczek
A bierzesz jakieś leki?

Gość kjnlfjhncgln
ja tez mam ich od groma:Oblehh... i nadal sie robia nowe!!!! i to najbardziej na twarzzy ramoionaci i rekach oraz biuscie!!! juz moglyby przestac!!!!!! :( niecierpie ich!!! ale to juz w genach tak mam ;( !!!

Gość pani pieprzykowa
nie biorę żadnych leków, wcześniej przez 3 lata brałam tabletki antykoncepcyjne. jak sie często opalałam to nie wychodziły mi w takim tempie, codziennie mam kilka więcej. Na początku takie małe kropki, ale niektóre robią się większe...:-( wyglądam jakby mnie muchy obsrały

Gość pani pieprzykowa
u mnie w rodzinie nikt nie ma więcej niż kilka na całym ciele, a ja na jednym ręku ciężko mam je zliczyć. A już najgorzej denerwują mnie na dekoldzie i nogach, dlaczego one się rozmnażają!!!!

Gość Kiniaczek
Dobre z tymi muchami :D Ja mam podobnie, no może nie jstem cala zsypana, ale najwięcej mam na dekoldzie i rękach. Chyba nic na to nie poradzimy i pozostaje się przywyczaić.

Gość pani pieprzykowa
ale wiesz ciężko będzie sie przyzwyczaić do czegoś co cię tak wkurza grrrrrr.... gdzie nie spojrzysz pieprzyk, nawet na stopach, na dużym palcu, na uchu, ale ten dekold i ręce to już przegięcie....

Gość pani pieprzykowa
a może to od diety? nieee, gdzieś tak przeczytałam na forum ale chyba to nie możliwe, może trzeba się znowu wybrać do jakiegoś lekarza, tylko konkretniejszego..