Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamka4444

on ma małego

Polecane posty

wiecie co poznalam ostatnio zajebistego faceta... no na jego widok to miserce wali jak odszalałe, nogi mi sie uginaja,ZAKOCHAŁam sie po same uszy... nie widze swiata po za nim... jast taki dobry kochany i długo mogła bym jeszcze wymiecniac. Ale jest problem nie naleze do kobiet ktore pierwsze sprawdzaja faceta jaki jest w lozku a potem sie z nim wiaza wrecz przeciwnie. Wiecie co zalamałam sie on ma takiego małego chudego i długiego fiutka... a ja sie uwielbiam seksic... jestem zalamana... co ja mam zrobic seks jest dla mnie strasznie wazny... POMOCY czy ktos tak mial ak sie kochac zeby poczuc rozkosz... :( czekam na madre odpowiedzi bo to jest dla mnie powazny problem

Gość fdsdsf
trudno ci odpowiedziec w jaks sensowny sposob.Problemem nie jest jego maly ,ale twoj mozg.

Gość fdsdsf
jezeli lubisz duuuuze to idz na murzyna.Oni takie maja

Gość jak chcesz
to możesz napomknąć mu o wietnamskich pompkach do penisa lub ssać przy pomocy szkła powiększającego

Gość fdsdsf
albo znajdz sobie czarnego pena .Murzyni maja wieksze niz biali jak cie kreca duze.

nie kreca mnie duze tylko normalnych rozmairow... a nie malutkie grzybki chudzieutkie i długie... Ja sie pytam czy jest tutaj kobieta ktorej facet tak ma

Gość joler
Jezeli masz z tym problem ze koles ma zamalego dla ciebie to sprobuj z koniem.Zwierze ma duzego kutaska to napewno bedziesz zadowolona!

Gość dobrzezetonieja
Niech cię doprowadza językiem, a tego małego najlepiej w tyłek, czy może tam też będzie za mały?

Gość jesli masz drobne piersi
jak moze byc jednoczesnie malutki i dluugi? :O

Gość bo masz chu ja
miedzy nogami

Gość tak to
wg mnie jestes facetem co ma króciutkiego i grubawego i chcesz wmóic ze krótkie sa fajne

I wy w wierzycie ze ten topik to nie prowokacja ? Mam inne zdanie - pewnie ma na celu zakompleksienie niedoświadczonych chłopaków. ---------------------------------------------------------- statystycznie większośc facetów na ok 15 cm. To fajnie, ja mam 15,5 cm. Czy jak u mnie ma większość. Proszę : http://img479.imageshack.us/my.php?image=fotka2cq9.png

Gość a ty masz duze cycki
?? bo jak nie to on pewnie tez jest załamany

Gość joler
Proponuje ci skierowac sie z psychiatra,powiedziec ze masz nierowno pod sufitem i ze potrzebujesz faceta ktory ma duza maczuge zeby cie zaspokoic.Problem lezy w tym ze masz zabardzo rozruchana picze.Za duzo mialas wibratorow w dupie

no genialnie facet.......szczery chłopak jestes;)

Gość szczery...
tylko szkoda, że taki zapatrzony w siebie egoista...

Gość jeden szczery bo reszta sie
przechwala a nie daje na to dowodow ! tez moge mowic ze moj facet ma 25 cm , ale kto mi w to uwiezy chyba tylko idioci

Gość brąskwicz
on ma malego ? ciekawy jestem co ty masz male...? cycki i mozg ? Masz rzeczywiscie duzy problem. Kochasz faceta i przeszkadza ci to ze ma malego penisa. Ciekawe jaka masz szpare ze nic nie czujesz !

masz dobre podejscie:) ale do niektórych i tak twoje przeslanie nie dotrze....... hej szczery - smutasie - to nie egoizm - to proba ukazania pewnych faktów w sposób dosc hmniekonwencjonalny :)

Gość to się nazywa
Kompleks Małych Piersi