Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paukaa19

Zły gin??

Polecane posty

Gość Paukaa19

Niewiem co myslec o moim gineeee :-( Za pierwszym razem gdydo niego poszlam i chialam tabletki przepisal midiane bez jakichkolwiek badan, pytal tylko kiedy mialam ostani okres i ile mam lat :| i w jakiej maja byc cenie potem mial mi zrobic cytologie lecz powiedzial ,ze narazie niema potrzebnych szkielek przyszlam na 2raz mowi ze tez juz ich niema ppotem ciagle przepisywal mi diane, przez ponad rok niekazal ani zmienic na inne tabletki ani nawet niezbadal :| fakt dobrze sie czuje ale chcilabym wiedziec czy napewno wszystko ze mna w porzadku. Pojsc gdzies prywatnie?? Pomożcie!:((

i ty się jeszcze zastanawiasz czy on jest dobry???? tabsy bez badań? cytologi nie bo nie ma szkiełek?? zmieniaj szybko lekarza bo ten to palant

Gość eeeeeeeeeeeee
wcale bym sie nie zdziwila, jeakby nawet nie byl lekarzem :O

Gość wariola
w uk tabsy daje za friko pielegniarka i tez nie bada. wiec widocznie nie trzeba.

masz rację - nie trzeba tylko potem nie płaczcie że tyjecie albo włosy wam lezą :O

albo że NAGLE powstały komórki nowotworowe. Nawiązując do poprzedniej wypowiedzi.Gina zmienić i to szybko. Cytologia konieczna.

Gość amelia81
co za lekarz!!!Jeżeli kryterium doboru tabletek jest dla niego zasobność portfela no to super! Zmieniaj lekarza i to szybko

Gość taka_dziwn_ja
on byl zly na bank! ja co do swojego mam tez watpliwosci.. prosze wejdzie na ost.zalozony przeze mnie teamt to bardzo dla mnie wazne!