Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia20

DIETA 500KCAL-START ME !------ZAPRASZAM!

Polecane posty

Gość nadia20

-+ L CARNITYNAI GODZINA CWICZEN na orbitreku juz wczoraj cwiczylam -dokladnie 70 min :) i spalilam prawie 300 kcal tak wiedz bede 5 razy w tyg cwiczyla po ok godzine - jak wytrzymam:) i codziennie ok 500 kcal bede spozywala -musze szybko schudnac i mam sporo do zrzucenia- wiedz jezeli ktos chce to niech dio mnie dolaczy...... a wszystkim-pseudo-martwiacym sie i madrujacym to----juz podziekujemy!

Gość miłych kłopotów zdrowotnych
papa :O

Gość padniesz od tego wyśiłku

Gość nadia20
jak nie bede miala sil to zjem wiecej takie sa zalozenia wszystko sie zobaczy jak bedzie - nie chcecie sie ze mna odchudzac to dziekuje za te uwagi!!! po co wchodzicie na takie topicy skoro was nie interesuja ? madrowac sie tak bardzo mosicie?

Gość zawsze sie znajda takie
"dobre doradczynie". tez nie wiem po co wchodza jak tylko krytykuja. ja tez jestem na 500. ;-)

Gość Zawitaj do mnie na gg
10867141

Gość Nadio
co jadasz w ramach tych 500 kcal ?

Gość nadia20
zalozenia mam takie ze moge jesc tylko owoce,wazrywa i nabial-zadnych slodyczy i weglowodanow! np jogurt owocowy light jogobelli -calyy ma 90 kcal,jajecznice,albo jajko gotowane, jakies wazrywko gotowane jutro moze fasolke szparagowa zrobie, pozniej np pomidor z jogurtem naturalnym,albo truskawki ze slodzikiem i jogurtem- teraz sa juz swierze owoce i wazrywa mozna cos pokombinowac:)

Gość nadia20
widze ze nikt nie chce dolaczyc-nie szkodzi:) ja tam pelna para ruszylam:) i w planach mam jak juz od 2 dni ,godzine na orbitreku- mam nadizejje ze celulit mi znikinie od diety,cwiczen ,kremow oraz zamowilam sobi masazer do celulitu ktory zasysa powietrze i masuje skore na sniadanie zjadlam jogurt jogobelli truskawkowy-oczywiscie light:) zaraz poodkurzam mieszkanie -to tez mi sie kcal spala,a na drugie sniadanie zjem truskawki z jogurtem naturalnym -pychota:) musze obliczyc ile to kcal?

Gość fredzia666
kochana Nadio, zapraszam Cie na moj topic o diecie grejpfrutowej, moze nawet sie na nia skusisz??? topic : "w pogoni za szczupla sylwetka" moze obydwie bedziemy sie zmagaly z kg??

Gość jo- jo zawsze mnie dopada
Powodzenia, Ja wytrzymalam az 9 dni na niej ;)

stosowalam juz ta dietke jakies 2 miesiace temu i schudlam 5 kilo w tygodnie slyszlam ze mozna wiecej ale ja niestety troche podjadalam wiec wyszlo tylko tyle i tak bylam happy:) do tej pory nie przytylam ale nie jestem zadowolona ze swojej wagi wiec jestem na 500 juz drugi dzien chetnie do Ciebie dolacze:) razem razniej:]

Gość nadia20
to fajnie :) bedziemy razem sie zmagac:) a masz jakies pomysly na niskokaloryczne jedzonko? co jadasz

jem pieczywo wasa, otreby przenne, warzywa duuuuzio pomidorow, czasem platki kukurydziane z mlekiem 0% tłuszczu hmm... no i jogurty naturalne a i czasem jak juz zupelnie nie mialam pomyslu i bylam bardzo glodna to jadlam kasze manna gotowana na polowie kostki rosolowej i wodzie ma bardzo malo kcal chyba jakies 23 w 100 gramach a juz nie moglam i stesknilam sie za slodyczami to batoniki fitness czekoladowe mnaim mniam a ile chcesz zrzucic? ja waze na razie 74 kg chcialabym 10 napewno ehh

Gość to sie nie oplaca
5 kg w 3 tyg na 500 ? :D Tak sie mordowac i taka lipa, Ja w 3 tyg 7 gubie na 1200, szok powodzenia

Gość beccia
Ja chudnę 1kg na tydzień przy diecie 2500 kcal

napisalam wyzej ze zdarzalo mi sie przekraczac dawke dla Ciebie moze sie nie oplaca dla mnie jest jak najbradziej good przynajmiej do tej pory waga nie wrocila

Gość nadia20
ja waze 70kg 167cm

Gość nadia20
ja waze 70kg 167cm

nadia ja jestem na diecie 800 - 900 kacl (a czasami nawet 1200) i chudnę po kilogramie tygodniowo. Mam 172 cm i w tym momencie 72 kg. Nie radzę Ci sie katowac na 500 kcal....

ja mam 176 wiec wazymy mniej wiecej tak samo:] damy rade pisz wieczorem co zjadlas ja tez bede niestety w cwiczniach Cie nie wespre bo straaasznie leniwa jestem xD jedyne cwicznia ktore udalo mi sie robic przy poprzedniej diecie to krecenia hula hop;)

Gość nadia20
ja waze 70kg 167cm

Gość nadia20
wlasnie gotuje sobie fasolke na obiad i jestem w szoku cale opakowanie ma tylko 150 kcal:) a napewno da sie tym bardzo najesc!

Gość jambru
ciao! będę z Wami od jutra;) ostatnio już walczyłam żeby nie wyglądać jak maskotka Michellina;) moja dietka trwała tydzień ale miałam chwilowe załamanie (ach ci faceci;) i przerwałam... stary nawyk że zajadam stressss;/ ale już koniec z tym... wiem, ze taka dietka 500 kcal przynosi efekty;) aha! i powiem Wam, że wcale nie byłam zmęczona (jak np. na kopenhaskiej;/), nie czułam głodu, bo warzywek można jeść do oporu;) i tak się nie przekroczy magicznej 500;) Dziewczynki bądźcie dzielne;) ja melduję sie jutro z samego rana;) a może rano pójdę pobiegać..? jednak jak się człowiek troszkę poruszy to kg szybciej lecą;) fajnie, ze ni będę sama. do usłyszenia! i miło mi Was poznać..;) chciałabym -10 kg...;/ myślicie, ze da radę?:> dobrze, a teraz troszkę popracuję...;) papap

Gość jambru
Nadia, wypróbuję tą Twoja fasolkę;)

Gość 180/ 56 kg
rozumiem chude na takiej diecie jak Ja, co wazy 50 a chce 45, ale grube i tak sie katowac, przeciez nie przytylyscie na 1000 kcal a pewnie wpierdzielalyscie z 2500- 3000 w tym slodycze, kluchy i pizze a dupe pewnie ruszalyscie do sklepu i spowrotem, po co sie katowac jak wystrczy zdrowiej i mniej

Fajnie ze jestes Jambru napewno damy rade mam nadzieje ze tylko topic nie umrze smiercia naturalna mysle ze na tej dietce spokojnie da sie zrzucic 10 a jesli chodzi o szybkosc to zalezy od tego ile wazysz:) do pani 180/56 tzn do kosci powleczonych skora wiesz nie wszystkie dziewczyny marza zeby wygladac jak chodzaca anoreksja ja chce byc szczupla a nie chuda w ogole co ty robisz na forum o dietach znajdz sobie jakies dla psychicznie chorych!!

a wiec co dzis zjadlam 3 wafle ryzowe z serkiem topionym jogurt naturalny z otrebami 2 pomidory i brokuly gotowane to by bylo wszystko a jak tam Wasze jadlospisy dziewczynki:]?