Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia20

DIETA 500KCAL-START ME !------ZAPRASZAM!

Polecane posty

Gość jaTEZche
hej ;) o takiej z waga na starcie, celu do osiagniecia, postepach, wzroscie itp molgyby mi ktos napisac przykladowe menu na taki dzien, co jecie laski?

nom ja napisze Ci tam mniej wiecej co jem: jorurt naturalny 200 g z otrebami to jest juz kolo 130-140, 2 wafle ryzowe z pomidorkiem tez bedzie okolo 100, na obiad przewaznie jakies warzywa gotowane duuuzo warzyw za 100 kcal wieczorkiem jakies jabluszko albo wasa z serkiem topionym wszystko jem tak do 18 pozniej juz nie

Gość jambru
witajcie wieczorową porą;) "ja też chcę" żywię się warzywkami i niektórymi owocami... dziś sączyłam przesłodki napój, kalorycznie luzik;) bo bardzo nie lubię wody.. właśnie, apropo tej słodyczy.... jutro będę się czaić na melona...:) znajoma bardzo polecała.. jedno mnie meczy... nie wiem czy nie za bardzo słodko... może lepiej jakiegoś kalafiorka zjeść? wiecie, mam problem z tą godzinką po której lepiej już nic nie jeść. jak nie ruszać jedzonka po 18?;/;/;/ nawet głupiego jabłka... pocieszam się, ze takie jabłuszko to nie jest nic złego;/ aleeee, takim pocieszaniem się doprowadziłam się własnie do stanu z którego próbuję się wygrzebać;) więc to nie jest dobre postępowanie.. w dzień nie mam problemu z ograniczeniem jedzenia...ale wieczorami to się męczę;/ dziś miało nie być nic oprócz fasolki a wpadło mi w ręce jeszcze jebłuszko właśnie.. wiem, to niedużo, nie przekroczyłam dziennego limitu szczęścia:) ale jeżeli mówię NIE, to chciałabym w tym wytrwać... ecchhhhhh:)

Gość nadia20
moje dzisiejsze menu-owoce -100kcal rosol-30kcal jogurt z pomidorem-60kcal x2 -120kcal jedno jajko na twardo-90kcal i 50 min cwiczen -orbitrek i brzuszki:)

Gość nadia20
a co do tabelki moje wymiary sprzed diety zaczelam chyba w srode z tym ze w niedziele byla lipa:) ale nie wazne ... 70kg 167cm

Gość jaTEZche
dzieki za odp :) ja mam w domu rowerek stacjonarny, ale narazie tylko sie kurzy.... mam juz jogurt naturalny i owoce na jutro :)

czesc dziewczynki:) jakos tak mi sie dzisiaj dobrze wczesnie wstalo i nawet pocwiczylam zaczelam 6 weidera sciagnelam opd Ciebie Jabru;P mam nadzieje ze uda mi sie chociaz z 10 dni:)

czesc dziewczynki:) jakos tak mi sie dzisiaj dobrze wczesnie wstalo i nawet pocwiczylam zaczelam 6 weidera sciagnelam opd Ciebie Jabru;P mam nadzieje ze uda mi sie chociaz z 10 dni:)

Gość jambru
cześć Współodchudzaczki;* jak tam mija wtoreczek? jesteśmy już o 1 dzionek bliżej do celu;) 18 wybiła;) obiecałam sobie że niczego nie tknę od tej godzinki...;) Monia, i jak ta szósteczka? ja wczoraj wymiękłam.;/ ale dziś sobie znów zacznę;) zjadłam dziś pomidorka na śniadanko (+ cebula:) ), na obiad jabłko, na kolację pomidorka (tak, tak... w towarzystwie cebulki ;) ).. cebula podobno robi dobrze na włosy..:) aaaaa i piłam fita, 100 kcal 0,5l. i niech się wali, niech się pali.. nic już dzis nie tknę;) 3majcie mnie za słowo:)

Gość nadia20
czesc wam!!! ja od jutra postanowilam przez kilka dni jesc sama zupke wazrywna:L:) a potem dalej 500kcal

wiesz Nadia narobilas mi ochoty na zupke warzywna:) Jabru ja wlasnie zrobialm moja szostke i masakra tez wymiekam a to dopiero drugi dzien miesnie mnie bola szczegolnie gorne brzucha wychodzi brak kobdycji:P mam nadzieje ze troszke tluszczyku sie przy tym spali na brzuszku:)

Gość jambru
witajcie dziołszki:D jak żyjecie? ja mam egz niedługo i twardo się uczę, z tym mi lepiej wychodzi niż z dietowniem...;/ zarzuciłam dietkę do poniedziałku... muszę sie skupić na nauce (cały rok obijania się i panika bo zbliża się egz:) ) a moje myśli uciekały w stronę lodówki.. a w pon. znów wystartuję, ale to już będzie ten ostatni raz... mimo wszystko wierzę, że sie uda:) prędzej czy później. zrzuciłam 2 kg, nie jem szaleńczo ale z ta 18 nadal są problemy;/ trza pracować nad sobą... ale to jak już wszystko ładnie pozdaję:) 3majcie sie dzielnie, dajcie znać jak Wam idzie:)

czyzby nam topic umieral?? o nie nie pozwolimy na to prawda:) nie martw sie jabru ja tez dzis zjadlam po 18 tzn przed chwilka bo nie mialam wczesniej w pracy ehh jutro zjem wczesniej:)a jak Ci idzie z \"szósteczka\" mi dobrze juz 3 dni za mna jutro bede robic 3 serie ehh ciekawe czy dam rade:P a co tam u Ciebie Nadia jak Twoje zmagania?

Gość jaTEZche
ja jestem :) dzis caly dzien na owocach, glownie arbuz od 15-tej nic nie jem i jestem okropnie glodna a wlasnie na wadze zobaczylam 67,3 wiec coraz lepiej zwlaszcza ze jeszcze chyba 2 dni temu pisalam ze znowu mam 69 kg :-o

Gość jambru
dzieeeewczyyyynki:D nie mogłam Was wogóle znaleźć! jak tam Wasze zmagania? ja walczę:) warzywka jem.. i uwaga, uwaga! nie jem po 18..:) samopoczucie mi się poprawiło.. dziś założyłam sukieneczkę i obcasy, a co tam:) a Wy? pisać mi tu szybciutko co i jak:D czekam:)

to jest test:) sprawdzam czy udało mi się siebie zaczernić;) P.S. nadal czekam na Was:D

mam pisać sama ze sobą?:) ja ciągle trwam i powiem Wam, że polubiłam wagę:D dziś rano pokazała 60 kg, nie pamiętam kiedy tyle ważyłam:D dziś zszamałam na śniadanko truskawki a na obiadek warzywka gotowane i to by było na tyle, no i wodę piłam, do niej też się przemogłam..:) nic tylko się odchudzać;) nie, po prostu miło nad sobą panować miłego popołudnia Wam życzę! pa

jakby kto pytał to jambru ma się dobrze:D a jak Twoja dietka drogi czytelniku?:) pzdr

Gość sssaaasa
500 kcal jest zajebsta. Ja na niech osiągnąłem swój cel:) oczywiście wszyscy znajomi mówli mi codzinnie, ze umre, ale jakoś zyje. teraz spożywam 1300 kcal dziennie żeby utrzymać wagę i codzinnie ćwicze prez conajmniej 20 minut. a można jesć na prawde dużo rzeczy: np na śniadanie 100 g jogurtu naturalnego z łyżką otrąb owsianych i kawa z odtłuszczonym mlekiem bez cukru -190 obiad- 300 g warzyw-120 kcal kolacja-jajko z kromka chleba wasa- 130 kcal + przekaska- suhcar z rodzynkami i zelona herbata bez cukry- 55 kacl. najadasz sie tym :)

Gość sylaaa
ja byłam na diecie 500kcal przez 30 dni schudłam 9 kg oczywiscie mialam rozne wpadki...wiec mozna uznac ze bylam na niej przez 3 tyg a wROCILO MI TYLKO1 KG! alee teraz za nic w swiecie waga nie chce drgnac:( nie moge juz schudnac nie wiem czemu:( ale nie tyje choc przydaloby mi sie zrzucic jeszcze raz tyle...powodzenia!:)

Gość sylaaa
pragne dodac ze nie cwiczylam