Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka historia

coś dla odmiany co ona miała na myśli?

Polecane posty

Gość maik
daruj sobie . a to ze masz dziewczyne tylko utrudnia sytuacje tobie

nie sypia sie z przyjaciolmi > gdyby tamta noc była jednocześnie początkiem ich związku (autora i owej dziewczyny), to nie miałbym zastrzeżeń (może dziwny początek, ale ludzka natura nie działa w myśl przekonań moralistów i romantycznych idealistów), ale skoro ona go unika, to znaczy, że cała sprawa była \"wypadkiem przy pracy\" a takie jednorazowe przypadki mi osobiście pachną zdradą.

Gość maik
jak dla mnie gra już z góry przegrana bo ona najwyrażniej nie bedzie chciała już wiecej go widzieć na oczy po co on jeszcze o niej w ogóle myśli

skoro masz dziewczynę i uganiasz się za inną, wyorzystujesz to, że jej chłopak jest daleko to z tego właśnie miejsca OCENIAM CIE CHOCIAŻ WCALE CIĘ NIE ZNAM I UWAŻAM ZE jesteś zwykłym ******, *********, ******** i nie napiszę nic więcej. Nie szanuję takich ludzi. Komplikujcie sobie i innym życie i wogóle po co ja sie wywadam :o

Gość taka historia
chciałem dodać: "unika" tzn. przestała się do mnie odzywać, napisałem do niej wiadomość, odpowiedź "poprawna", tzn. genralnie "spadaj na drzewo", chociaż ja się do niej nie odzywałem przez tydzień po tej nocy, bo się wkurzyłem...

Gość maik
ja ci już pisałam ze uważa cie za sprawce swojego nieszczęścia i czuje sie bardzo nieszczęśliwa ze zdradziła swijego chłopaka jak dla mnie nie będzie cie chciała wiecej widzieć na oczy

Gość Gumtree
daj sobie spokoj bo bedziesz tylko obwiniony o zerwanie z chłopakiem a nie odejdzie do Ciebie tylko do kogos innego!!! Ja tak miałem i naprawde to mocno przezyłęm było ciezko

Gość taka historia
ja wiem, że to dół...

Gość slomeczkaaa
Ty, a nie pomyslałes ze moze ona czeka az Ty sie odezwiesz??? No sorry ale skoro tak o nia walczyłes przed seksem a teraz juz po - wysłałes jedna wiadomość i to po tygodniu??? Moze ona mysli ze chciałes ją tylko do łózka. Pomysl w ten sposób. Ona ma za toba biegac??? Napisz cos do niej. Napisz ze chciałbys sie spotkac, zapytaj jak sie czuje, cokolwiek - człowieku zrób cos!!!

Gość taka historia
ale to ona mi oznajmiła, ze do zobaczenia na uczelni...jak to usłyszałem, to myślałem, że się przekręcę...potem niby, chciała pogadać, ale wtedy to ja już nie miałem czasu...

Gość slomeczkaaa
no ale jej jest pewnie głupio. Przeciez powiedziała ze ma kogos, ze go kocha itd. Ja na Twoim miejscu napisałabym do niej. Bo inaczej nic z tego nie bedzie. Ona jest dziewczyna, przeciez nie bedzie za toba biegac. A co miała powiedziec?? No pomysl... Ona zdradziła faceta, pewnie boi sie ze pomyslisz o niej ze jest łatwa panienka. Napisz cos. Cokolwiek.

Gość taka historia
przecież napisałem...spytałem, co u niej, czy ok, że byłem zajęty i się nie odzywałem, odpowiedź, mniej więcej: wszystko w porządku, życzę miłego dnia i owocnej nauki do sesji...

Gość slomeczkaaa
No to napisz cos w stylu: "Moze sie spotkamy? Pogadamy na spokojnie. NIe chce Cie zmuszac ale fajnie by było jakbysmy sobie pogadali :). Miłego dnia zycze równiez. Buziaki" Cos w tym stylu. I pogadacie. Bo co innego zostaje Ci zrobic?

Gość antymaterialistka22
zrobileś bład,że nie odezwaleś sie po ty fantastycznym sexie.Nie pomyślaleś,że ona byla zaklopotana cała sytuacją i tak jej się palnęło.Weź Ty facet i leć z nią pogadać.

Gość slomeczkaaa
antymaterialistka22 masz całkowita rację. Zgadzam sie z Toba. Powinnien od razu z nia pogadac, odzywac sie wiecej itd. A tak to ona mogła pomyslec ze zalezało mu na jednym. Ja bym tak pomyslała przynajmniej. Lec do niej, pogadaj z nią!!!