Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewe

Sprzedaje tel na allegro dostałam taka wiadomosc

Polecane posty

Gość olej to
prawie kazdemu kto sprzedaje telefon i RTV wysylaja takie maile , najczesciej wlasnie z Nigerii. To sciema. nic nie podawaj i nie zgadzaj sie na to. Zwazywszy ze cena takiej paczki wyniesie cie polowe z tych 2000 ktore dostaniesz

Gość GLUPOTY GADACIE TOTALNE
WEJDZ NA CAFE->CAFE POMOC->DAJ SZUKAJ I WPISZ NIGERIA.. ZOBACZYSZ ILE JEST POSTÓW NA TEN TEMAT!! A JAK MASZ WĄTPLIWOSCI TO PYTAJ WŁASNIE TAM.. A NIE TU NA KAFE LUDZI KTÓRZY POJECIA NIE MAJĄ!

Gość GLUPOTY GADACIE TOTALNE
sorry za caps

zazroszczę :) a wjakiś dzień chciał napisać ci jak ci idzie :) czy jeździsz :) a mnie nerka boli :O chyba mam kamienie... ja to zawsze się czegoś nabawię :O

Gość szefowa prezesa
Mnie interesuje tylko dlaczego w zeszłym tygodniu sie nie widziałysmy mimo ze miałysmy i to w 3 pfffffffffff!!!??? Bohuna częsciej widuje!!! A ciebie moze nie nerka boli!!! Ty wez sie zbierz wreszcie do lekarza..... No, a tak jakby co to jutro jestem na miescie, w piatek wieczor wolna, w niedziele wolna i w przyszłym tyg jestem cały czas wolna wieczorem po mtp. Wiec czekam na jakiegos esa :)

Gość szefowa prezesa
jezdze albo sama, albo z kompanką :) a dzis akurat bułka idzie na rower a ja na role:)

jak mój sobie sprowadzi rower to też będę miała z kim jeździć :D a u mnie na bank to nerka... bo kamienie skaleczyły mi ją ostatnio i się troszkę działo :O do lekarza pójde w tym tyg. jeszcze :O