Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXX18

jest chetna pani na to by poswintuszyć??Bardzo chetnie popisze sobie z taką c. d

Polecane posty

Gość XXXX18

Nie moge zrozumieć jak dziewczyny moga sie tak pieprzyc z wieloma facetaki naraz.Tu na kafeterii....Taka np. k...a Caprola.Przeciez ona juz obciagnela tu na forum chyba setke facetow.To jest wstretne!Nie mam nic przeciwko wirtualneym igraszkom, ale to co robia tu niektore laski to przechodzi wszelkie granice....brak slow.Jak mozna wejsc na topik i czekac na faceta az, mnie zerznie....Jeszcze raz wroce do Caprioli, to jest zepsute do granic dsziewuszysko!!!Gdybym byla mezczyzna to brzydzilabym sie takiej w........j laski....nawet wirtualnie...

Gość XXXX18
Co innego gdybym miala propozycje przyjecia cieplego parujacego k.lo.cuszka na klatke od Anonimowego....... to bym caly tydzien czekala na topicu az wejdzie i mnie obesra Damianku 👄

Gość Ale jaaaaaaaaaaaak to
niby chce świntuszyć, a kandydatki jemu nie pasują!

Przciez Capriole trzeba traktowac przedmiotowo.To jest automat do zaspakajania mezczyzn! Przeciez my takie suczki lubimy ...Takich dziewczat sie nie darzy uczuciem .One sa po to zeby dawac przyjemnosc.Bo jak tu zkochac sie w takiej ktora skonczy z jednym a za chwlie juz ma nastepnego .

jestem z wami od niedawna- kim jest capriolla?

Gość nie wiadomo kim jest
ja takiej nie znam, więc to jakaś ściema

Gość pani z obory
karolu ,ty chuju wstretny

poszukajcie sobie topiku\"jest chetna pani na to by poswintuszyć??Bardzochetnie popisze z taką\"tam zobaczycie jak panienki niebiansko oporzadzaja facetow!!!!Niedobrze mi sie robi? Tam prym wieiedzie ta pozal sie Boze Capriola!!!!!

Gość xxxx18
torba bobra- wyobraznia wyobraznia , a ja bym wolala taką wyobraznia obdarzyc jednego, ale na maxa!!!!!