Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buhahah

Dlaczego ludzi ze wsi zawsze mozna rozpoznac ???

Polecane posty

Gość buhahah

Gość ale pieprzysz
kurde nie wiedzialam ze jestem rozpoznawalna:p

Gość buhahah
ale sama przyznasz ze gdzie sie nei pojawisz tam wszyscy wiedza ze jestes zw wsi

Gość bo sa zwykle jacys tacy
nieobyci, czesto nie na czasie, nosza ciuchy modne w poprzednim sezonie itd, uogolniam teraz ale zaznaczam, ze mi to wszystko nie przeszkadza - mam znajomych i przyjaciol ze wsi, aha po roku -dwoch w miescie wyrabiaja sie i sa nei do odroznienia :-)

Gość no no
no pewnie ze jestescie rozpoznawalni i to do kilku pokolen.Macie wiesniackie cechy fizyczne i kulturowe nie do wyzbycia sie...Ja was rozpoznaje od razu,zreszta podobnie jak inni ludzie z miasta.To tylko wam sie tak wydaje ze nie,bo my chcac byc kulturalnymi wobec was-nic nie mowimy...

Gość ttyp
nie wolno generalizować, ale po niektórych osobach to rzeczywiscie widać:o oczywiscie kazdy ma prawo wygladac i ubierac sie jak chce...

Gość stara prawda934967568967868587
człowiek ze wsi wyjdzie ale wies z człowieka nigdy

Gość ale pieprzysz
kurna macie dzis zly dzien czy co ja tam lubie wies

Gość no no
nieeee,to nieprawda z tym ze po kilku latach sie wyrabiaja.To nie to,ze nosza ciuchy z poprzedniego sezonu.Bo to raczej dzis obowiazuje dowolnosc.Chodzi o to,ze:wchodzimy do sklepu,kupujemy ciuchy za mniej wiecej rowna kwote.Ubieramy sie w nie,...no i mamy wiesniaka:---gust!!!Tego nie zmienisz ,to zostaje.Jest przekazywane z pokolenia na pokolenie.Dlatego jestescie rozpoznawalni.I bedziecie...

Gość ale pieprzysz
ludzie gdzie w sie z takimi pogladami uchowaliscie:D

Gość a czy to ważne
kto skąd pochodzi? Dla mnie ważniejsze jest kim jest i jak traktuje innych. A najwięcej chamstwa spotkałam w stolicy....

Droga autorko, autorze topiku, nie wiem czy mozna rozpoznac ludzi ze wsi, ale na pewno mozna rozpoznac chamow, nawet ich nie widzac :O

Gość no no
do Ale pieprzysz-to nie moje poglady tylko spostrzezenia,a to kolosalna roznica.Taka sama jak miedzy kims z miasta i ze wsi.Nie obrazajac nikogo. Do enamorada-podaj prosze definicje hamstwa.