Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię taki sex i co z tego

topik dla łatwych dziewczyn. bez moralizatorstwa i oświadczeń ja taka nie jestem

Polecane posty

Gość lubię taki sex i co z tego

jak mi się facet spodoba np. na dyskotece to nie mam problemu kochać się z nim tej samej nocy. czasami się jeszcze pospotykamy czasami nie. i już. proszę o wypowiedzi dziewczyn, które maja tak samo. krytykantki mające ochotę napisać, że się nie szanujemy, nas nie szanują i że one by nigdy i że jak znajdziemy partnera na stałe z taką opinia i tym podobne - proszone sa o udzielanie się na jakimś innym topiku. ten topik jest dla dziewczyn, które lubią tak jak lubią. i już

ale cisza - coś się kurwy nie odzywają ... Jesteś sama, jeśli chodzi o to zacne grono Ale nie komentuję, bo podobno szanujące się dziewczyny nie mają tu prawa głosu ;)

Gość Pokżywka_w_sęsie_Ogulnym
Może ja bym się nadała? Lubię szybkie, ostre numerki... Zgłaszać się, chłopaki, ale migiem!

To że idzie do łóżka z facetem, który jej sie podoba to znaczy, że jest puszczalska? To ona go poderwała, a nie on ją, poza tym. A jak facet co tydzień na dyskotece wyrywa nową dupę to jest man :O Ja do tej pory miałam tylko jednego partnera, i nie szukam nowego :) ale nie uważam by to było coś złego. Jeden lubi poznawać różne męskie ciała, a inny uczyć się przez całe życie jednego ciała na pamięć :) Pozdrawiam autorkę topiku :)

Kurwa to dla mnie dziewczyna, która podrywa wielu facetów (nawet będąc w związku z innym) i traktuje ich jak sponsorów, lubi drogą biżuterię, drogie samochody, markowe ciuchy, oczekuje ciągłych prezentów w zamian daje seks. O! :P Ta to się dopiero nie szanuje! Sprzedaje się za błyskotki ;)

Gość vavavavavava
nie dziwie sie ze o polkach za granica mowia ze kurwy

Gość To na zdrowie
kazdy zyje jak chce, jezeli Ci sluzy to chyba dobrze nie? Wydaje mi sie ze jezeli nie jestes w zwiazku i nie masz zadnych zobowiazan emocjonalnych to czemu nie...

Gość Chay-poi-Phi
najwiekszymi kurwami czasami potrafia byc zacne zony, te stereotypy o puszczalskich to mozecie sobie w dupe wsadzic.

Gość figoO fagoO
niezła filozofia - jesli nie jesteś w związku, to rozkładaj nogi każedmu, kto jest choć troche ładniejszy od diabła kurwa, skąd się takie kurwy i szmaty biorą nawet kijem bym TEGO CZEGOŚ nie dotknął

nie to forum, ale do tematu... nie mam nic do wyzwolonych kobiet potepiam jedynie rozowe lale, ktore za drinka obciagaja na dyskotekach trzeba rozgraniczyc latwe panienki od swiadomych swoich potrzeb seksualnych, wyzwolonych i otwartych na nowe doswiadczenia kobiet mi sie tylko dwa razy zdarzylo zaproponowac seks na imprezie, nie robie juz tego bo jestem w stalym zwiazku, ale nie potepiam

ktos tu nie zakumal - nie chodzi o rozkladanie nog przed kazdym chodzi o to, ze jezeli spodoba ci sie facet i bedziesz miala ochote na seks to czemu to tlamsic skoro nikogo to nie krzywdzi? a wrecz przeciwnie....

Gość adek zdun
Wory na spermę i tyle. Jak chce nam sie zaruchać bez zbędnych pytań i ceregieli, mówiąc wprost po prostu sie gdzies spuścić to walimy właśnie do takich lasek jak autorka. Grzecznie nadstawi i zejdzie z oczu

Gość wy panowie
ci, ktorzy sie tu wypowiadaja, odznaczacie sie wysoka kultura i poziomem :O

Gość figoO fagoO
kolejna inteligentna inaczej - trzeba mówić jak do trzylatka jezeli na dyskotece żebyś dupy dała wytarczy to, że facet według ciebie fajnie wyglada to dla mnie jest to rozkładnaie nóg przed przysłowiowym K A Ż D Y M mam nadzieje ze teraz skumasz tą przenośnię

Gość adek zdun
do wy panowie Rozumem, że tyczy sie to mnie :) - i słusznie. Inaczej wyrazic się tego jednak nie da - przykro mi Drogie Panie

Gość adek zdun
Niestety tak właśnie traktujemy dziewczyny pokroju autorki. Jeśli nie wprost, to za plecami, ale i tak zawsze są tak właśnie kwitowane

Gość adek zdun
Wiem, przykre, ale prawdziwe. Ale nie ma się co litować, to ich wybór, bo nie wierze że o tym nie wiedzą

Gość tootsie
dziewczyny rozkladajace z mila nogi lepeij uwazajcie na choroby roznoszone przez wspolzycie z wieloma..

a czy panowie nie oglądają się za pięknościami i niechcą ich z miejsca przelecieć?nie mówcie panowie,że chcecie poznać ontelekt u dziewczyny ,jej bogate lub mniej wnętrze a seks,cóż...jest mniej ważny...hihihih rozśmieszcie mnie tymi stwierdzeniami.... kobieta która poderwie sobie faceta to kurwa ale facet który podrywa kobietę to co? lub kto? właśnie...ale czasy się zmieniają więc proszę panowie odchodzimy od stereotypów i idziemy z duchem czasu a nie zostajemy w tyle,no chyba że czujecie się zagrożeni...hihihihih