Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konkuersik

ile przebywacie ze swoimi dziećmi na świeżym powietrzu?

Polecane posty

Gość konkuersik

Gość moniika ratownika
2 godz. albo i dłuzej

Gość to zależy od pogody jak zimno
to wcale nie wychodzę chociaż wiem że powinnam

W najgorszym wypadku 2 godz. dziennie (np zimą) Latem nie da się policzyć:D - aż padną. Oni albo my(rodzice) Właśnie wróciliśmy z nad zalewu, po spacerze dookoła mąż musiał ich wnosić do góry bo zasnęli w aucie i za nic nie dało się ich obudzić:P

to sławetna mama czwóreczki. Tekst o konserwie już jest nudny:) Wyjdź z kafe i problem z głowy. I nawet nie masz tu po co wracać, bo nie sądzę by temat macierzyństwa ciebie (celowo już przez małe c) dotyczy. Mąż ogląda mecz, nie będę go teraz nękać:D

od gderania to Ty jesteś. Ja nie muszę. I zaraz sobie odpoczniesz jak nie przestaniesz bo zgłoszę Cię jak zwykle do moderatorów:)

mamo trójeczki:) kiedyś byłam \"dyżurnym tematem kafe\":D:D:D widzę ,że na Ciebie teraz padło:P olej ...czytam Cię ...wiem jaka jesteś - jesteś ok ! ;) daruj sobie polemikę z debilami :) pozdrawiam😘 a żeby napisaćcoś na temat ....TYTUłU: Jula ma ( prawie ) rok - na powietrzu od czasu pięknej pogody :)- całe dnie :) ze mną w ogrodzie ....przerwy na południe bo upał i jedzenie ...śpi w cieniu ... Jest spokojna i radosna :)

nie ma sensu sie tym przejmowac naprawde, pisze tak bo zapewne jest zazdrosna o to co ty juz masz. sama zapewne marzy o taim zyciu...i dzieciach...o ile wiem to forum jest po to zeby pomagac i doradzac a skoro umiesz wypowiedzec sie an wiele tematow tzn ze jestes inteligentna i dobra osoba nie obojetna na drugiego czlowieka...zreszta mi tez odpowiedzialas na kila tematow..za co dziekuje. a co do tematu..to ja wychodze ze swoja niunia...rano na 2 godz pozniej m przerwe i po 14 znowu na 2 godz a potem podwieczor stawiam wozek na tarasie i spi 2 -3 godz...

No co Ty nie powiesz? Jestem tu rano, jak cała rodzina jest poza domem, i czasem wieczorem. Nie było mnie tu conajmniej 6 godz dziś..a zresztą..nie wiem po co zaś się tłumaczę. Dobranoc. Idę popracować. A Ty się udław swoim jadem.

Mamo trójeczki mogę zadac niedyskretne pytanie?? Ile masz lat?? Bo wydajesz się bardzo mądrą kobietą.