Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randeV

Randki na o2

Polecane posty

Gość randeV

czy wy też spotykacie tam samych poparańców?

Gość randeV
popaprańców:)

Gość randeV
rozumiem, nie randujecie. Gdzie więc szukacie kogoś bliskiego, niekoniecznie do sexu?

Gość dobre pytanie...

Gość próbowałam na 3 portalach
sami popaprańce faktycznie :O Już tam nie szukam, mam nadzieję, że poznam kogoś normalnie. Nie spieszy mi się, najpierw mnie rozwód czeka.

Gość czeba być sobą
jeśli szukasz kogoś poważne, rozsądnego, do pogadania o wszystkim to polecam forum f23 🖐️

Gość czeba być sobą
poważnego *

Gość randeV
próbowałam na...moja sytuacja małżeńska też nie jest do końca rozwiązana, czuję się samotna, opuszczona i uważałam,że tam znajdę jakąś bratnią duszę o podobnej suyuacji, a zgłaszają się sami nieodpowiedni kandydaci...albo żartownisie albo K+M albo jacyś homoniepewni;)

Gość dobre pytanie...
właśnie, dlaczego popaprańcy?? chociaż każdy, kto łazi po portalach randkowych ma coś z psychuką lub wyglądem. Ktoś może być brzydki i niski a ktoś super-gościem tylko np. nieśmiałym i na początku mało interesującym. To też trzeba wziąć pod uwagę...

Gość czeba być sobą
a nie, to jak jesteś dojrzałą panią to jednak f23 odpada 🖐️

Gość randeV
czeba być sobą, nie wiem czy wogóle warto opróbować przez net, zniechęciłam się

Gość randeV
dobre pytanie, no widzisz ja też zalogowałam się w randkach, a z psychiką nie mam problemów, z wyglądem tym bardziej.

przez internet jest bardzo truno kogos poznac albo trzeba miec szczęście :P a ja go nie mama:P

Gość dobre pytanie...
No nie wiem. Ja tylko mowie o swoich spostrzeżeniach. Z resztą mówię o mężczyznach... Kobiety to inna bajka. jak są super ładne to przeważnie maja profil tylko po to, żeby podbudowac się psychicznie albo znaleźć ofertę pracy...

Ludzie trochę tolerancji to że ktoś jest inny (np mniej przystojny ) niema szans na nic uważacie sie za kogoś wyjątkowego a tak nie jest a jak sama nazwa wskazuje to są randki na o2 a nie symapatia każdy ma prawo do szczęscia a to że szuka tam a nie w innym miejscu nie musi oznaczać że jest sie gorszym (kto szuka .... ) a najlepiej to nic nie robić tylko posadzić tyłek co !!!!

Gość randeV
Nikogo nie dyskwalifikuję, nie mam wygórowanych wymagań, a zgłaszają się abo bardzo młodzi widząc we mnie tylko sponsorkę albo tacy z którymi niewiele mam do pogadania albo też typowi żartownisie (to się czuje). Gdzie się ukrywają mężczyźni poważni, traktujący kobietę na nieco wyższym poziomie niż zabawka? Kilka tysięcy ofert...nie wierzę, że ci o poważnych zamiarach są natychmiastowo wyławiani w tym gąszczu

Gość próbowałas
na sympatii?

Gość randeV
nie próbowałam na sympatii, na o2 zalogowałam się około 2 miesięcy temu i jak dotąd nie miałam szczęscia trafić na kogoś o podobnych zamiarach

no tak to już bywa ja także traktuję to (może ) za poważnie i moja skrzynka jest pusta napisz mi swój nick na ten z o2 na gg 4073074 Tak troche o necie to co czytamy brzmi jak chcemy a temat do zmowy każdy jest dobry tylko trzeba ujawnić w nim trochę emocji !!

Gość randeV
qquake, nie jesteś chyba jednym z tych, o których napisałam wyżej;) nie jestem też desperatką szukającą na siłę, a temat założyłam po to, by inni podzielili się swymi spostrzeżeniami. Ile masz lat?

a ja znalazłem na 02 swoja zagubioną połówkę, też w nieszczęśliwym związku, szkoda że nie spotkaliśmy się 10 lat wczesniej... ale jestem dobrej myśli

Wszystko zaczyna sie od jednego \"wyglądu \" następnie spoglądamy na wiek a w naszym umyśle rozwija sie pierwsza myśl i według niej sie kierujemy (co bedzie dalej ) czyli na ile nasza odpowiedź bedzie realistyczna i czy wogóle zaistnieje a mój wiek 30

Gość randeV
pablo, gratuluję owocnego poszukiwania Jak długo szukałeś? Czy sposród wielu wybrałeś tę jedną?

Gość randeV
Nie mieścisz się w moim przedziale wiekowym, przykro mi. Trudno jest w portalu randkowym zachować hierarchię, o jakiej piszesz. Nie można zacząć od "wyglądu" (chyba że ktoś umieści fotki, a do tego swoje). Pierwszą rzeczą jest kreowanie swojej osoby w sposób opisowy i wiele zależy od sposobu jaki zastosuje, chociaż nieraz ta cała pisanina daleka jest od prawdy. Wszyscy starają się przedstawić w jak najlepszym swietle, a potem zawód.

co jakiś czas tam zaglądałem ale wszytko to było nie to, owszem fajnie kogoś poznać, spotkać się , pogadać, spędzić weekend... ale prawdę mówiąc straciłem już nadzieję że znajdę coś dla siebie, skasowałem profil, na jakiś czas zapomniałem, ale dokładnie 2 lata temu w jakąś bezsenną noc tęsknota tak mi doskwierała że zacząłem sobie przeglądać profile na randkach i nagle olśnienie !!! jest ! każde słowo jakie napisała w swoim profilu było jakby skierowane dokładnie do mnie, od razu wyczułem bratnia duszę, korespondowalismy kilka miesięcy aż ją przekonałem do spotkania w realu, wiedziałem że jesteśmy stworzeni dla siebie i nie było dla mnie istotne jak wygląda, ile ma lat i że ma męża i dziecko, a w realu okazała się atrakcyjną, nieśmiałą i spragnioną miłości kobietą.... poczułem się jak bym trafił 6 w totolotku... i nadal tak się czuję i nic nie wskazuje na to że nasza miłość słabnie... wręcz przeciwnie umacnia się coraz bardziej... czyli wiary nie traćcie, ducha nie gaście ...

Gość do qquake
w moim przedziale wiekowym sie miescisz :D ;) , i tez mam profil na o2 ....

Gość do qquake
ps. skad jestes ??

Gość lonelysoul
Tak sobie czytam topici...tez dodam cos od siebie. W tamtym roku mialem konto na "sympatii" i juz znudzony poszukiwaniami i ogladaniem fotek, wpisalem to czego naprawde bym oczekiwal, to co by mi pasowalo no i wylaczylem "tylko fotki. System wyszukal mi kila osob, napisalem do 4-rech, odpisaly dwie a korespondowalem z jedna. Nie bylem naprawde na nic nastawiony - poszukiwalem po prostu kogos z kim mozna od czasu do czasu sie umowic, pijsc do kina - to wszystko i bez zadnych podtekstow. po 3,5 miesiaca mailowania, sms'owania, rozmow postanowilismy sie spotkac. Bylo super, pozniej bylismy para...w styczniu sie wszystko "posypalo" na dobre ale to juz inna historia. Teraz niczego juz nie oczekuje... nie szukam na razie... Ja stawiam sprawe jasno ale nie wiem czego oczekuje ta druga osoba bo niby pisze ze najwyzej przyjazni a czasami jest to cos wiecej no ale na to to pewnei nie mamy wplywu bo przychodzi samo... Jesli jest sie szczerym w tym co sie pisze, nie ma problemu - tak uwazam. Ja niczego nie idealizowalem w sobie - pisalem i rozmawialem tak jak jest. Czuje ze byla to moja naprawde bratnia dusza - moglismy z sob arozmawiac godzinami a teraz...od 4 miesiecy nie zamienilismy miedzy soba prawie ani jednego slowa ale tego co bylo i tak nie zaluje. Czy bym ja poznal normalnei czy przez Internet nie ma znaczenia. Kiedys i tak trzeb asie poznac w realu...

spotkać osobę można dosłownie wszędzie... a dopiero real pokazuje czy to to ! dlatego czy to randki czy supermarket... nie ma znaczenia... później już życie pisze scenariusz :)