Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość open_woman

Odezwie sie czy sie nie odezwie?

Polecane posty

Gość hehehe.....
na ilu ja byłam randkach na których się fajnie bawiliśmy a mimo to się nie odezwał.... ciężko zliczyć

Gość lucille
do open woman Zapytal, co robilam wczoraj (ranka byla w sobote), napisal mi co sam robil, itd zadnych wyznan milosnych nie bylo;)

Gość open_woman
lucille Fajnie, ze sie do Ciebie odezwał- i to szybciutko - to dobry znak:):)

ciesze sie ze odpisal na smsa :) ale teraz proponuje juz pierwszej sie nie odzywac, teraz juz czekaj na jego ruch, tzn zeby to on pierwszy napisal lub zadzwonil, odezwalas sie pierwsza, dalas mu do zrozumienia ze jestes nim nadal zainteresowana, teraz poczekaj na jego ruch tak proponuje, ale zrobisz jak uwazasz :)

Gość Open_woman
flofer Dzieki. No teraz juz sie nie odezwie pierwsza. Juz ten krok wiele mnie kosztował:)

Gość Chati
ja tez bym sie juz nie odzywała.jesli on juz nie zadzwoni do ciebie ani nie napisze to bedzie oznaczalo ze najwidoczniej nei przypadłas mu go gustu.

Gość Bra_silk
:)

Gość Open_woman
Hej... wiec..po ostatniej odpowiedzi od niego..byla tygodniowa cisza i dzis znow napisał..niezobowiazujacego smsa co u mnie slychac, jak mija niedziela:) nic o spotkaniu:( :) W sumie juz o nim zapomnialam- nie liczylam na kolejnego smsa. Mimo wszystko jeden sms nic nie zmienia, ja sie juz nie nakrecam. Olewam to i juz:):D:D:D:D

Gość Bra_silk
:D

Gość bi...
open woman i dobrze ze sie nie nakrecasz wydaje mi sie ze gdyby byl bardziej zainterosowany odezwalby sie wczesniej:O chociaz roznie moze byc...

Gość Bra_silk
tez tak mysle. Dobrze ze sie nei nakrecasz. No chyba ze on niesmiały chlopak jest

Gość Bra_silk
choc tak nparawde nie rozumie takich facetów. Jesli nei sa zainteresowani dziewczyna to po co sie odzywaja. Niektore dziewczyny przeciez moga sobie robic nadzieje, czyz nie? zludne to jakies

Gość aaa...
wlasnie to moze byc jego niesmialosc lub odezwal sie dla czystego sumienia , ze sie odezwal i moze jeszcze kiedys sie odezwie by w koncu zamilknac.

Gość Bra_silk
aaa ja tego do końca nie rozumiem. Uspokoic sumienie? By zamilknąc ? To po co tyle zachodu?

Gość albo spotkal sie z inna....
ale widocznie mu nie pasowala ... wiec autorka topiku tak jakby "wygrala" w castingu ... i on chce sie z nia spotkac ;)

Gość Bra_silk
jesli miejsce mial casting to autorka powinna tego faceta olac. zreszta po co jej taki gosciu co odzywa sie dopiero po tygodni

Gość aaa...
brasilk po prostu moze wczesniej bylo pieknie , nalegal na spotkanie kiedy juz doszlo do niego najwyrazniej cos mu nie podpasowalo i zeby nie wyjsc na głaba odezwal sie od oka inna sprawa , ze pewnie nie zdaje sobie sprawy ze dziewczyna moze robic sobie nadzieje. Moze jeszcze raz sie odezwie w jakims dluzszym odstepie czasowym i tyle u nim o slyszy .

Gość Bra_silk
aaaaa jednym slowem, faceci sa do .....:) A swoja droga, lepiej ze autorka miala okazje przekonac sie o tym na pocztaku znajomosci niz pozniej. Ale z drugiej strony, skoro mu nie podpasowala to coż- nic na siłe

Gość litija
Facet jak mu zależy, zawsze pierwszy znajdzie drogę do dziewczyny, niektórzy stosują regułę 3 dni, inni dzwonią od razu, ale dłużej niż 3 dni nie ma sensu już czekać. widocznie coś mu nie podpasowało, a na spotkaniu starał się być miły, aby nie wyjść na ostatniego chama, przecież nie wstanie od stolika i nie pójdzie. Tak zauważyłam, że faceci na ogół nie lubią jak to laska na niego poluje, pierwsza się odzywa. Są zdobywcami. Nie ma sensu sobie wkręcać..

Gość Bra_silk
moze ja głupia jestem ale dalej nie kumam. Skoro mnie ktos nie interesuje to sie nie odzywam bo i po co? A skoro facet odzywa sie do dziewczyny po czasie dluzszym niz 3 dni to ozn to, ze chce miec jakas furtke otwarta? w razie gdy nie bedzie mial z kims wyjsc..itd?

Gość aaa...
brasilk moze ten facet nie wie jak zakonczyc , a nie chce jej zupelnie olac to sie odzywa zeby dziewczyna myslala ze nie olal jej zupelnie rozumiesz chce miec czyste sumienie ze nie olal jej zaraz po spotkaniu . Ja ci opowiem o sytuacji mojej kumpeli . To ladna atrakcyjna dziewczyna poznala gostka na gg i po nie dlugim czasie umowili sie nakawe. Ponoc przed spotkaniem widzial jej zdjecie i strasznie mu sie spodobala , pisal do niej milutko doszlo do spotkania i spiela sie nie potrafila wyluzowac , a przystojniak tez nie grzeszyl gadka , trzymal rece za glowa i usmiechal sie . Na koniec spotkania zapytal juz czy bedzie sie chciala z nim jeszcze umowic ona ze tak i to tyle. Pozniej napisal do niej raz jeszcze ale nic o poprzednim spotkaniu . Kolejny sms dopiero na swieta i to zyczenia tak oficjalnie i to byloby na tyle. Mysle ze sytuacja calkiem podobna. Kolesiowi musialo cos nie podpasowac i zeby nie olac tak zaraz po spotkaniu odezwal sie raz i po dluzyszm czasie drugi i koniec

Gość Open_woman
hej:) dziekuje za zainteresowanie moicm topikiem. Niestety sie juz nie odezwał i mnie to...no właśnie. I chodzi o to, ze tak jak pisze aaa.... on to zakanczyl wlasnie w taki sposob. Jest dobrze wychowany i moze nie chciał sprawic mi przykrosci, sama juz nie wiem, ale co mi tam... Pozdrawiam

Gość Bra_silk
open_woman..Grunt to sie nie przejmowac. Dobrze podeszlas do tej srpwy przyajmniej nie bedziesz cierpiała.

Gość podnoosząca
up

Gość Open_woman
Hej. Od ostatniego mojego wpisu tutaj minelo troche czasu...nie odezwal sie , ja zreszta tez nie. Ale wczoraj - przelom - spotkalam go!! Pierwszy raz od tamtego czasu. Odpowiedzialam tylko czesc i poszlam. A za chwilke slysze jak mnie wola. Zatrzymalam sie..i On zaprosil mnie na spacer.Ale nie zgodzilam sie, powiedzialam ze mam inne plany. Zapytal mnie - czemu przestalam sie odzywac - a ze jestes bardzo szczera osobka odpowiedzialam ze uznalam ze nie powinnam, nie chcialam sie narzucac i odczulam ze on nie ma ochoty na dalsza znajomosc. Byl zdziwiony - i powiedzial, ze On odczul ze to ja nie jestem nim zainteresowana :D:D:D Albo mowil prawde albo to jakis chwyt?? Sama juz nie wiem:D:D:D Zapytal czy mozemy sie spotkac kiedys tam..

Gość aaa...
w takim razie on musi byc niesmialy bo nie wierze ze facet ktory jest zainteresowany dziewczyna moglby tak dlugo czekac

Gość czyli mówicie że jak do tygod
nia sie nie odezwie to klapa?:(

Gość plastic
Klapa jest wtedy, gdy nie odzywa się od 7 dni ;)